KODE

[su_dropcap style=»simple»]F[/su_dropcap]or noen uker siden var jeg og noen venninner innom KODE, Kunstmuseene i Bergen. Jeg ville hovedsakelig se Nikolai Astrups kunst i utstillingen «Veien hjem», men vi var også innom flere andre utstillinger. Kunst har blitt mer og mer viktig for meg de siste årene, og selvom jeg er newbie enda så er det fint å kunne lære mer. Om du stikker innom KODE vil jeg absolutt anbefale dere en tur innom butikken deres også. De har virkelig mye fint! Det er også mye god mat i kaféen på huset, som heter Smaksverket.

5 kommentarer om “KODE

  1. Så kult med så mange maleri-bilder! Må bli flinkere til å spørre om slikt – er alltid redd for å gjøre noe upassende på noe så «fancy» som et museum, hehe! Takk for at du deler. Synes det er gøy å kjenne igjen bilder fra norskbøkene på skolen – og så mange fine farger, da gitt.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.