Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Jeg gleder meg til

8. februar 2017
 • Tapaskveld hos meg og Jørgen på lørdag. Vi får besøk av hele ti venner som skal ta med seg en rett hver. Det blir mye god mat og mange fine samtaler, det! Håper virkelig av hele mitt hjerte at de vil trives her. Jeg skal i alle fall ha duftelys på toalettet, ha ha!
 • I slutten av måneden har Jørgen en fredag fri, og den helgen skal vi ha det litt ekstra fint sammen. Kanskje en middag ute, kanskje spa eller noe annet fint. Jeg gleder meg skikkelig til det!
 • Jeg gleder meg skikkelig til våren. Våren i Bergen er noe helt spesielt, og jeg vil påstå at det er den fineste vår-byen i landet vårt! Når våren kommer skal jeg og Jørgen kjøre helgeturer rundt omkring her på Vestlandet, og jeg har lyst til å ta mange bilder.
 • I april skal vi dra til Nord-Norge i påsken, og også være der uken etter påsken. Da får jeg vært sammen med familien og venner, og det er alltid noe jeg ser veldig frem til. Jeg har også lyst å bruke årets påske på å lese krim (jeg har lest veldig lite krim), og kanskje se en bra krim-serie på TV.
 • Jeg gleder meg skikkelig til jordbærsesongen! Da skal jeg spise jordbær med kremfløte til den store gullmedaljen! Det er så utrolig, utrolig godt.
 • Årets sommerferie er satt til august, og vi er nesten 100% sikker på at vi skal bruke alle tre ukene på å kjøre nordover. Og kanskje, kaaaanskje, vi kjører helt opp til Nordkapp. Det er drømmen min i alle fall, for jeg har aldri vært i Finnmark. Det gleder jeg meg uansett veldig til.

Foto: Alex Klopcic.

Dette innlegget er en del av temautfordringen. Andre som er med på utfordringen:

Nadia • Marie • Caroline • LisaRenate • Tine KatrineJulie

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

 • Luisa - La Mar

  Så fine greier å glede seg til <3

  15. februar 2017 at 12:46 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.