Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Jeg er forelsket

10. februar 2017

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od fredag, flotte følgere! Dagene går skremmende fort, gjør de ikke? Føler jeg sier det hele tiden, jeg. Liver går fort, og så går det enda litt fortere. Det virker som dere ikke er så veldig interessert i kunst, for innlegget mitt i går ble hverken mye lest eller kommentert. Ha ha, men det gjør ingenting. Jeg er glad i dere uansett! Det virker som det generelt er litt tørke i blogg-Norge for tiden, er det noen andre som føler det samme? Jeg synes det postes mindre, og at det blir færre og færre som kommenterer. Kanskje det er vinteren og mørketiden som spiller inn, det skulle ikke forundre meg om det blir mer aktivitet når våren gjør sitt inntog.

Nå har jeg bodd i Bergen i over tre år, det er litt rart å tenke på. Men jeg kjenner det skikkelig på meg, jeg er så forelsket. I Jørgen og denne byen. Byen min! Har jeg lov å kalle den det, allerede? Jeg har alltid likt Bergen veldig godt, men byen har også vokst voldsomt på meg. Og nå er det sannelig på tide med en ny Bergen-guide snart, er dere ikke enig? Jeg har vært i mange byer i dette landet, og jeg liker også mange av dem veldig godt. Harstad vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, siden det var der jeg vokste opp. Svolvær er byen å dra til om man vil puste, leve og kjenne seg i ett med naturen. Tromsø er byen for mystikk, natur, spennende utdanningsmuligheter og noe nytt. Mosjøen er byen som er mest sjarmerende, og Trondheim gir meg alltid en god følelse med nydelige spisesteder og majestetiske Nidarosdomen. Kristiansand er byen for sommer, båtliv og hygge. Stavanger er trendy, kul og fargerik. Molde og Ålesund er rike på natur og fine bygninger, pluss at Molde innehar en av de fineste dialektene jeg vet om. Oslo vil alltid ligge mitt hjerte nært, og er kanskje byen det skjer mest spennende i. Jeg virkelig elsker Oslo! Men… Ingenting jeg til nå har opplevd her i Norge kan slå Bergen. Bergen har alt, og litt til. Og det på tross av at det regner her ca. 70% av året (true story).

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Irene Elise

  ❤ Bergen
  Jeg var der akkurat en liten uke nå. Var så godt å være tilbake. Tusle rundt på høyden, UiB, Nordnes og hilse på byen min og de fine vennene mine. Jeg elsker Bergen!

  10. februar 2017 at 1:59 pm Reply
  • Caroline

   Å, så herlig!

   10. februar 2017 at 2:01 pm Reply
 • Karoline

  Som arbeidssøker og slikt så har jeg dessverre ikke økonomien til å kunne reise noe særlig (utover en og annen helgetur med familien til Gøteborg eller København i løpet av året) så jeg har fått opplevd alt for lite av Norge (og så dukker det alltid opp et eller annet uventet slik at jeg er elendig på å spare penger). Med det sagt så har jeg veldig lyst til å få dratt til Bergen en gang, av alle stedene i landet jeg har til gode å oppleve er Bergen ganske høyt oppe på lista. Og, rent utenom at jeg ikke er spesielt glad i regnvær, jeg tror jeg hadde likt meg veldig godt for det virker som en veldig fin by med mye stemning. For øvrig så er jeg veldig glad i byen min, Oslo, det er en veldig praktisk by å bo i når man elsker teater for eksempel siden man kan velge mellom alt fra Det Norske Teater og Folketeateret til Oslo Nye, Chat Noir og Nationaltheateret og jeg syns Oslo er en av de fineste byene jeg vet om =D

  10. februar 2017 at 6:19 pm Reply
  • Caroline

   Jeg elsker Oslo, jeg og :D

   10. februar 2017 at 10:04 pm Reply
 • Victoria

  Hvis jeg skulle bodd i Norge og fikk velge fritt (altså uavhengig av hvor det finnes arbeid i min bransje </3) ville jeg bodd i Bergen. Så himla fint <3

  10. februar 2017 at 7:06 pm Reply
  • Caroline

   <3

   10. februar 2017 at 10:03 pm Reply
 • Tine Katrine

  Syns det var vært tørke i bloggnorge lenge, men er kanskje bare meg. Har så lyst til å besøke Bergen ordentlig. Bare vært der en gang, om vinteren da det var MASSE snø, så var ikke så mye ute.

  10. februar 2017 at 10:51 pm Reply
  • Caroline

   Å, snø i Bergen er også så fint!

   11. februar 2017 at 11:35 am Reply
 • June

  Tusen takk for Bergentipsene! Åh, Bergen var fin. Og så sjukt å være i Bergen i tre dager uten en eneste regndråpe, haha :D

  13. februar 2017 at 1:16 pm Reply
  • Caroline

   :D

   13. februar 2017 at 2:04 pm Reply
 • Renate

  Bergensguide <3 Liker byen veldig godt selv! Når våren kommer, får vi ta oss en tur i byen en gang for å ta litt bilder :)

  13. februar 2017 at 5:43 pm Reply
  • Caroline

   Enig! :D

   13. februar 2017 at 6:01 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Det er så fint! Jeg var der for 1 år siden og vil bare tilbake, så jeg har store planer om å besøke lillebror en gang i vår, håper virkelig jeg får det til for det er en by jeg vil utforske mer.

  15. februar 2017 at 12:30 pm Reply
  • Caroline

   Verdens beste by <3

   15. februar 2017 at 12:34 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.