hei

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]lutselig ble jeg visst borte noen dager, det var ikke planlagt. Jeg trives i grunnen best med å blogge ca. hver dag, men det har ikke vært så lett å gjøre det den siste tiden. Angstlidelsen min vært såpass overdøvende at det har vært vanskelig å gjøre noe som helst. Og med angsten forsvinner motivasjonen og konsentrasjonen. Det er som om alle ideene mine til gode blogginnlegg var blåst ut av hodet, og jeg hadde ikke lyst å blogge i det hele tatt.

Når tidene er tunge pleier jeg å skrive litt. Det går mest i dikt. Jeg er litt redd for å dele dem fordi jeg egentlig ikke aner hvordan man skriver et dikt. Men jeg tenker at det egentlig ikke har så mye å si, når jeg uansett gjør det for å få skrevet følelsene litt ut. Selvom ting er litt tungt så betyr ikke det at alt bare er mørkt. Jeg føler så absolutt jeg gjør fremskritt på flere områder i livet, og det er en god følelse. For ja, det går faktisk an å ha det bra på noen områder, samtidig som man ikke har det bra på andre. Livet er langt fra bare sort og hvitt.

Jeg er som sagt litt tom for tiden, og jeg hadde blitt veldig glad om du vil legge igjen en kommentar der du forteller hva du liker best at jeg blogger om. Eller kanskje du har noen ønsker til hva jeg kunne blogget om? Det var noen som spurte meg i dag om jeg kunne blogge om det jeg har lært de siste årene, og det vil jeg gjerne gjøre en dag.

Foto: Michał Grosicki.

6 kommentarer om “hei

  1. Hmmm…
    Jeg blogger jo ikke, men har alltid hatt lyst til å ta blindtest av matvarer. Eks at man tester ut hva som egentlig smaker best av coka cola, coca cola light, pepsi, pepsi max, tab x-tra (som f.eks). Her kan man jo teste ut hva man faktisk synes smakes best opp i mot forventning (reklame/pakning), vanlige vs lightprodukter eller dyre vs billige produkter. Hehe, kanskje bare jeg som er litt rar da. Elsker lister og tester :D

    eller kanskje du kan la andre skrive noe om deg som du kan poste på bloggen :) (Jeg skriver gjerne)

    StoOor klem <3

  2. Å skrive dikt hjelper for å få et kreativt og emosjonelt utløp. Jeg følger ingen regler når jeg skriver, og jeg synes ikke man burde være bundet til regler heller. Dikt blir gjort så komplisert når vi lærer om det på skolen. Håper du føler deg bedre snart! xx

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.