Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Fine oppturer

17. februar 2017
 • I natt kom generasjon to med Pokémon ut på Pokémon GO, og det var så mye mer spennende enn jeg hadde forutsett. Jeg fikk faktisk ikke sove før klokken var nærmere fire, ha ha. For mange kan entusiasmen for Pokémon GO kanskje virke litt vel teit, men for meg har det faktisk betydd veldig mye at jeg har fått kommet meg ut og har kunne tenkt på noe annet enn det som er vanskelig.
 • Jeg har funnet en ny TV-serie som jeg har blitt hekta på. Den heter In Treatment og ligger på HBO Nordic. I serien følger vi en psykolog og hans behandling av forskjellige pasienter, i tillegg til hans egen terapi med en annen psykolog. Jeg synes serien er veldig interessant, selvom den kun er fiksjon.
 • I går kveld var jeg i skikkelig godt humør, og følte meg veldig bra. Det er kanskje første gang på flere måneder at jeg har følt det sånn på kvelden. Og det synes jeg er en skikkelig opptur. Jeg lo så hjertelig når vi så på Sofa på NRK, og det var så deilig.
 • Jeg har denne uken fått gjort unna noen ting som jeg veldig lenge har tenkt på og bekymret meg for. Og det er en lettelse, selvom det var veldig tungt å gjøre det. Det er en følelse av å komme litt videre, om så kun noen små steg.
 • Neste helg skal jeg og Jørgen ut å spise, og jeg gleder meg sånn. Nå har jeg levd på lavkarbo i snart to måneder, og jeg har planer om å sprekke litt neste helg. Jeg tror slike «kontrollerte sprekker» er viktig, for jeg synes at det skal være lov å kose seg skikkelig en gang i blant. I alle fall noen ganger i året. Vi har bestilt bord på Soya, som ved siden av Siam Ratree, er Bergens beste asiatiske spisested (i følge meg). Soya serverer i hovedsak kinesisk mat, og Siam Ratree serverer i hovedsak thailandsk mat. Uansett, jeg elsker asiatisk mat! Og mye asiatisk mat er ikke lavkarbovennlig, så det skal bli godt å skeie litt ut. Det skal bli så koselig.
 • I kveld skal jeg, Jørgen og en god venninne på quiz. Jeg elsker å dra på quiz, og får gjort det alt for sjeldent. Og selvom jeg faktisk nesten aldri kan bidra på spørsmålene (ha ha), så storkoser jeg meg likevel. Merkelig nok.

Foto: Jakob Owens.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • overtenking

  Så fint at du har så mange oppturer akkurat nå! :) Jeg er også veldig glad for at generasjon to endelig har kommet til Pokémon Go, det er litt mer gøy å spille når man kan fange noen helt nye :)

  17. februar 2017 at 4:31 pm Reply
  • Caroline

   Veldig enig!

   17. februar 2017 at 4:50 pm Reply
 • Gitte

  Hurra for oppturer! Det er gledelig å høre om! ♥

  Har egentlig ikke spilt så mye Pokémon Go, men kjente bare jeg åpnet spillet i dag og fanget én Hoothoot på lesesalen, gleder jeg meg til å spille mer i sommer. Gen 2 er ganske ukjent for meg, så da blir det ekstra spennende!

  Blir mer og mer glad i quiz, selv om jeg sjelden kan bidra. Synes det aller beste er når man resonnerer seg frem til ting – det er så tilfredsstillende!

  17. februar 2017 at 5:35 pm Reply
  • Caroline

   Haha, ja, det er skikkelig tilfredsstillende!

   17. februar 2017 at 9:56 pm Reply
 • Milla

  Veldig deilig å lesa at du har hatt ein del oppturer Caroline. Pokemon spill e ikje for meg, har aldri vore no særlig glad i det. Hehe. MEN eg spille mye Temple Run på mobil da. Typ så mye at eg briljere i det faktisk haha. Og det e gøy :)

  // Tusen takk, like dessa innleggå ganske mye sjøl ;)
  <3

  18. februar 2017 at 6:59 am Reply
  • Caroline

   <3

   18. februar 2017 at 10:02 am Reply
 • Renate

  Så mye fint! Klem <3

  18. februar 2017 at 9:57 am Reply
  • Caroline

   <3

   18. februar 2017 at 10:01 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.