En lørdag i Kanadaskogen

[su_dropcap style=»simple»]F[/su_dropcap]or en stund siden tilbrakte jeg mye tid på treningssenter, og tilbakela mange mil på tredemøller, sykler og elipsemaskiner. Men nå har alt endret seg. Jeg har sagt opp abonnementet mitt på treningssenteret, og har begynt å gå tur. Gjerne i naturen. I naturen finner jeg en ro jeg ikke finner noen andre plasser. Enten det er i skogen, ved eller på havet, ved et vann eller på en høyde. Jeg har alltid vært glad i naturen, men lidenskapen har vokst mye den siste tiden. Men det må være i mitt tempo, og på mitt nivå. Jeg må gjøre det sakte, og gjerne alene eller med kun Jørgen, for at jeg skal oppnå glede ved det. Derfor prioriterer jeg å komme meg mer ut. Gjerne så ofte som jeg kan, for frisk luft, aktivitet og dagslys hjelper meg å puste. I den anledning vil jeg anbefale Kanadaskogen her i Bergen.

12 kommentarer om “En lørdag i Kanadaskogen

  1. Sjukt fotogen skog – og flink fotograf! Tenker at det perfekt å kombinere fysisk aktivitet med å koble av i hodet. Selv foretrekker jeg å trene andre steder enn på treningsstudio fordi det ikke dukker opp så mange anstrengte tanker da. Men trives mye bedre på studio nå enn før – it’s growing on me!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.