Sjelen min er delt for tiden. Delt mellom å ha tusen tanker som vil ut, til å ikke ha verktøyene til å fortelle dem. Det har hendt så mye at jeg kan stemple «ferdig» i pannen. Jeg har stått stille for lenge, så jeg har måtte gjort mange ubehagelige valg. Nødvendige, men svært ubehagelige. Og i tillegg, oppå alt annet, måtte jeg på mammografi i dag på grunn av en kul i brystet. Jeg har gruet meg til den timen så lenge. Tanken på kreft har vært så utrolig lammende, men jeg fikk heldigvis vite at det var ingenting galt å finne. Og i gleden og lettelsen fant jeg også en enorm stor sorg. For jeg har i løpet av den siste uken blitt kjent med et fantastisk menneske, og hun har brystkreft. Kreften skal ta livet hennes, før eller senere. Og hun er et av de vakreste menneskene jeg har snakket med, så uendelig klok og god. Det er så urettferdig at en så vakker sjel skal ha det så vondt. Og det er så tilfeldig hvem av oss som trekker det lange strået, og hvem som trekker det korte.

Foto: Tim Gouw.

  5 kommentarer

 1. Kristine 15. februar 2017 at 9:09 pm Svar

  Kreft er noe skikkelig dritt altså!
  Håper det går bedre med deg snart, Caroline! Sender en klem!

  • Caroline 16. februar 2017 at 9:40 am Svar

   Det er helt sikkert! Tusen takk <3

 2. Synne Cinnamon 16. februar 2017 at 8:49 am Svar

  Livet er både uforutsigbart og urettferdig til tider. Godt å høre at du er i orden, så klart, og samtidig trist å høre om situasjonen til ditt nye bekjentskap. Det å miste noen til kreften er grusomt. Klem til dere begge! <3

  • Caroline 16. februar 2017 at 9:41 am Svar

   Ja. Livet er kontrastfylt. Tusen takk, klem til deg og <3

 3. Hilde 16. februar 2017 at 9:51 pm Svar

  <3

Legg igjen en kommentar

Jeg blir superglad for en kommentar!