Biffsnadder

26. februar 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg vet ikke med deg, men for meg er biffsnadder en slik nostalgisk rett som alltid smaker godt. Forrige lørdag laget jeg og Jørgen det her hjemme, litt sånn på slump etter hva vi trodde var godt. Og det ble faktisk ganske digg, om jeg så får si det selv. Denne oppskriften er veldig enkel, og noen ganger er det enkleste det beste? I alle fall om man er matlei og litt lat…

Tips: jeg bruker å kjøpe bernaisesaus fra Jacobs utvalgte, som du får på Meny. Men om du har lyst å lage selv kan du jo prøve deg på for eksempel denne oppskriften.

Du trenger dette til to porsjoner:

 • 400 gram biffstrimler
 • 1 stk paprika
 • 2 stk sjampinjong
 • 2 stk sjalottløk
 • 2 stk fedd hvitløk
 • Bernaisesaus til to porsjoner
 • Salat bestående av for eksempel isbergsalat, agurk, mais og paprika
 • Smør eller olje til steking

Slik gjør du:

 1. Kutt opp grønnsaker til salaten og til biffsnadder.
 2. Stek biffstrimler til de er gjennomstekt.
 3. Tilsett paprika, sopp, løk og hvitløk. La det frese litt.
 4. Ha i bearnaisesausen og bland godt.
 5. Server med salat.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • stinefriis

  Tror faktisk jeg aldri har smakt biffsnadder :o har vel vært mer en cheeseburger-jente. Haha! Men kjenner igjen trangen til å spise nostalgisk mat. Jeg får veldig ofte lyst på fiskepinner med ketchup, for det var noe jeg spiste MYE av som liten.

  26. februar 2017 at 8:32 pm Reply
  • Caroline

   Å, fiskepinner! Det er det maaaange år siden jeg spiste sist.

   26. februar 2017 at 10:37 pm Reply
 • Luisa - La Mar

  Det så innmari godt ut!

  2. mars 2017 at 12:38 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   2. mars 2017 at 5:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.