Winter Wonderland

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag gikk planen min om å spise hver 3. time litt i vasken, kan du si. Og nå er jeg så sulten atte hjælp! Venter bare på at maten skal bli ferdig i ovnen samtidig som jeg hører på rumlingen i magen. Nei, her er det forbedringspotensiale! Når jeg våknet i dag snødde det tett ute, og når lyset kom så åpenbarte vinteren seg fra sin beste side. Jeg måtte bare ta noen bilder, for snøen forsvinner nok igjen i morgen. Har du snø der du bor? Ellers har jeg blitt skikkelig forkjølet, noe jeg sikkert ikke er alene om på denne årstiden. Og! Jeg gjestesnapper hos SnapKollektivet i morgen, 3. januar, så husk å følge dem på Snapchat. Håper vi sees der!

12 kommentarer om “Winter Wonderland

  1. God nyttår, Caroline!
    Så koselig med snø. Bergen er vakker med hvit pledd <3
    Veldig fine bildet du har tatt og, fortsett gjerne med det når energien tillater det.
    Blir koselig å ha deg på snapkollektivet i morgen :)

  2. Du er så flink med kameraet, Caroline! Synd jeg ikke fikk sett Bergen fra denne siden før snøen forsvant. Dro hjem fra fjellet i går, og kom ikke tilbake til denne fine, hvite byen før mørket hadde falt og snøen var på vei vekk. Jaja, next time!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.