Ting å se frem til i 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]enne uken er det 2017 som er tema i bloggutfordringen jeg er med i. Jeg tenkte at jeg i dette innlegget derfor skulle fokusere på det som jeg gleder meg til i 2017. For dere, det er mye å glede seg til. Og fortell meg gjerne hva dere gleder dere til!

Filmer:
TV:
Annet:
  • Sykkel-VM i Bergen.
  • Ski-VM i Lahti, Finland.
  • Nintendo Switch.
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

 

Andre som er med på utfordringen:

Nadia • Marie • June • Caroline • LisaRenate • Lise Lotte

11 kommentarer om “Ting å se frem til i 2017

  1. Fint å skrive ned ting man gleder seg til :) Jeg gleder meg blant annet til venninna mi som bor i Canada kommer hjem på besøk, til bergenstur i februar, Wien/Budapest i april og tur til Lofoten med min far i slutten av mai! :D

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.