P A U S E

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei, dere. Jeg er bare innom en tur for å si at jeg tar meg en bloggpause på ubestemt tid. I det siste har jeg hatt tankemønstre som skremmer meg litt, og som jeg må ta tak i. Jeg merker at jeg er såpass sliten at jeg er på vei utenfor et stup om jeg ikke stopper litt opp nå. Og det hjelper ikke så mye på at jeg sover lite og dårlig, og at nettene er preget av mareritt og uro. Søvn er ganske så essensielt for å fungere, det har jeg fått merke.

Håper dere vil være her når jeg kommer tilbake, om forhåpentligvis ikke så lenge. Det er mange ideer til blogginnlegg som kverner i hodet, men jeg må bare sette det litt på vent akkurat nå. Jeg blir veldig glad for spørsmål til spørsmålsrunden min så lenge. Nå skal jeg prøve å fokusere på å puste, nyte naturen, lese, arbeide og finne ut av hva jeg må gjøre videre.

Foto: Lukas Budimaier.

18 kommentarer om “P A U S E

  1. Bra du kjenner etter og tar pause når du trenger det. Det er noe jeg selv absolutt kunne og burde bli flinkere til. Håper du er snart tilbake, men ikke før du er klar! :) <3

  2. Viktig og riktig å ta pauser. Det siste du trenger er sikkert «gode råd» og tips, men har slitt med angst , dårlig søvn (og etterhvert depresjon) selv! For meg hjalp medisiner (antidepressiva) i kombinasjon med Seroquel for å få sove. Sistnevnte funker veldig bra for å sove, men gir ikke avhengighet. Så et velmenende råd allikevel der altså (for søvn ER viktig!) God bedring, ta godt vare på deg selv. Det BLIR jo faktisk bedre, selv om det kan ta lengre tid enn man tror og ønsker. I mitt tilfelle måtte det desverre bli mye verre også, før det ble litt bedre igjen. Lykke til!

  3. Det er sikkert lurt å logge av litt, slik at du kan konsentrere deg om det som faktisk betyr noe; deg selv og helsen din <3

  4. Jeg er her nå du er tilbake. Sitter klar og venter på nye blogginnlegg :) Ta deg en så lang pause du trenger, det er viktig å lytte til kropp og sinn. Fokuser på det som er alle viktigst: at du har det bra. Så kan bloggen vente til du er klar igjen. I fjor tok jeg en bloggpause på fire måneder, og det var absolutt riktig å gjøre. Da kom jeg også tilbake med mye motivasjon til å blogge, siden jeg hadde fått litt mer orden på ting og tang i livet.

    Sender deg liten klem <3 Ta vare på deg selv!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.