Ønsker du deg nye venner?

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg ville bare stikke innom her og tipse dere om et skikkelig bra initiativ! Mariell, som skriver en av mine favorittblogger Hjartesmil.com, har laget en Facebook-gruppe der man kan finne nye venner. Jeg har møtt noen av mine beste venner på internett, og kan absolutt anbefale det! Det kan være litt skummelt å møte nye mennesker de første gangene, og det er ikke alle man passer sammen med, men det kan bli til et skikkelig fint vennskap. Jeg har selv meldt meg inn i gruppen, fordi jeg synes det er en spennende utfordring å møte nye mennesker.

Har du møtt mange av dine venner på internett?

10 kommentarer om “Ønsker du deg nye venner?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.