Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

En iskald 1. januar

1. januar 2017

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har litt lyst å brukte bloggen mer til hverdagsoppdateringer. Det er litt fint å kunne se tilbake i arkivet, og se hva man har opplevd. Så i dag tok jeg med kameraet når jeg og Jørgen stakk ut i det iskalde Bergen for å gå tur og spille Pokémon GO. Luften var skarp, men forfriskende. Og det var mange ute i kulden, det er fint å se folk. Når vi kom hjem sank vi ned i sofaen med pledd og så Star Wars (Attack of the Clones). Jeg likte filmen godt, og skjønner ikke hvorfor så mange har så mye i mot filmene som ble laget i 1999, 2002 og 2005? I kveld skal vi se sesongstarten av Valkyrien, den ser så bra ut! Skal du se den? Også liker vi også veldig godt å se Hvem tror du at du er? NRK, jeg elsker deg!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Milla

  Vettu, eg elske dine personlige bilder. Og for et fint bilde av deg med rosa kinn. Du asså. FINA. Håpe 2017 behandle deg og dine over middels bra, kjarleik!

  1. januar 2017 at 7:39 pm Reply
  • Caroline

   Samme til deg, fine du!

   1. januar 2017 at 8:08 pm Reply
 • nocturnalmistakes

  For noen fargerike bygninger! Sånt synes jeg er så gøy å se, jeg koste meg godt med det i København. Jeg liker veldig godt stemningen av byen som kommer frem i bildene du tar. Måtte det bli flere pokemon- og bildeturer i 2017! C:

  1. januar 2017 at 9:59 pm Reply
  • Caroline

   Yei :D

   1. januar 2017 at 10:07 pm Reply
 • Elisabeth

  Fine bilder :-D og jeg så også på Valkyrien. Syns den så langt er spennende å følge med på, så kommer nok til å følge med videre på den også :-)

  1. januar 2017 at 10:30 pm Reply
  • Caroline

   Ja, den var spennende på en rar måte haha!

   1. januar 2017 at 10:32 pm Reply
 • Elena

  Bildene dine er så fine! Bergen er fin! Gleder meg til å reise dit i mai.

  :-)

  2. januar 2017 at 7:23 pm Reply
  • Caroline

   Bergen er best i mai, gled deg!

   2. januar 2017 at 7:24 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.