Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Har du en blogg, og trenger et spark i baken?

3. januar 2017

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei alle sammen! Jeg er bare innom for å si at vi nå har noen ledige plasser i bloggutfordringen vår. Så om du er en mellomstor blogger og har lyst å være med, så er det bare å sende meg en melding på facebook-siden min. Regner med at jeg plukker ut de som får bli med i løpet av neste uke. Gleder meg til å høre fra dere!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.