Å finne en ro i at man gjør det man kan

6. januar 2017

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et raser litt i hodet til undertegnende om dagen. Det er mye som skjer, og det er mye som skulle skjedd som ikke skjer. Forståelse er det ikke alltid jeg møter, og det forventer jeg heller ikke, men det gjør situasjonen min mer krevende. Den roen jeg lengter så voldsomt etter er ikke tilstedeværende. Og jeg tenker voldsomt mye over hvilke grep jeg kan gjøre for å finne den, og for å få det bedre. Jeg kan med hånden på hjertet mitt si at jeg gjør alt jeg kan. På alle arenaer og plan. Jeg har kontaktet de instansene jeg kan kontakte, jeg følger opp mitt eget liv og er en aktiv deltaker. For meg er det viktig at jeg selv tar styring, og ikke lar andre gjøre arbeidet. Det er jeg som skal klare dette, kanskje med hjelp av andre, men det er jeg som må gjøre all jobben.

Ting kommer virkelig ikke av seg selv, det kan jeg skrive under på. Om man skal bli frisk, lykkelig, finne roen osv., da må man arbeide. Konstant, hele tiden. Arbeide med seg selv, utvikle seg selv og tilegne seg kunnskap. Men det som er litt skummelt med et slikt evig jag etter håpet om å bli bedre, det er at det er så lett å bli utmattet. Fordi noen ganger, selv om man føler at man gjør alt man kan, så står ting stille. Og kanskje det til og med blir verre. Så det jeg har lyst til fremover nå er å finne en ro i at jeg gjør det jeg kan. Og at det er godt nok. Og at ting noen ganger tar tid, noen ganger grådig lang tid også. Jeg må minne meg selv på at det er lov å ta en pause, og ta seg selv igjen litt. Bloggen trenger ikke å bli oppdatert hver dag, Snapchat kan ligge noen dager og jeg trenger ikke lese alt jeg kommer over. Sannsynligvis går verden videre selv om jeg ikke er så tilstedeværende.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Marthe

  Søteste og snilleste Caroline <3 Alle gjør så godt dem kan!

  6. januar 2017 at 4:19 pm Reply
  • Caroline

   <3

   6. januar 2017 at 6:51 pm Reply
 • Renate

  <3

  8. januar 2017 at 11:19 pm Reply
  • Caroline

   <3

   9. januar 2017 at 10:25 am Reply
 • Caroline Willemine

  Du er absolutt god nok! Det er lov til ta seg et pust i bakken med telefonen på lydløs, stearinlys på stuebordet og et godt bledd rundt skuldrene. #DUKAN ! <3

  9. januar 2017 at 5:32 pm Reply
  • Caroline

   Aw, du er så god!

   9. januar 2017 at 5:43 pm Reply
 • Hilde

  <3 beste Caroline

  13. januar 2017 at 9:40 pm Reply
  • Caroline

   <3

   14. januar 2017 at 11:09 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.