3 timer i Bergen

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]ivet kaster mange sitroner på meg nå for tiden, mer enn jeg hadde forventet. I slike tider er det godt når man noen timer klarer å koble ut og nyte omgivelsene og tiden med klart hode. I går gikk jeg og Jørgen rundt i Bergen i 3 timer. Vi bare spilte Pokémon GO og tok bilder, og det var veldig deilig.

14 kommentarer om “3 timer i Bergen

  1. Nydelige og stemningsfylte bilder :-) Jeg fikk en skikkelig ro av å se på dem! Tommel opp for flere slike innlegg i tiden fremover.

  2. Hei Caroline! Du tar veldig fine bergensbilder! Jeg lurer på om du kan være interessert i et oppdrag som bryllupsfotograf? Jeg har prøvd å kontakte deg på e-post, men ikke fått noe svar, så da prøver jeg på nytt her :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.