2017 er året for lesing

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg elsker å lese. Det har alltid gitt meg ro i sjelen og mye glede. Når jeg var yngre slukte jeg bøker, jeg leste hele tiden. Nå har jeg problemer med å prioritere lesingen, og jeg tror jeg skylder litt på sosiale medier, TV og stress. Derfor har jeg bestemt meg for at 2017 skal bli året der jeg prioriterer å lese, fordi jeg liker det. Og fordi jeg vil prioritere glede. Jeg har laget en Facebook-gruppe som heter Lesegruppen, og dere må gjerne joine om dere vil. Dette er gruppebeskrivelsen:

[su_quote]Dette er gruppen for deg som ønsker å prioritere mer lesing i livet ditt. Det du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor mange timer eller hvor mange sider eller lignende som du ønsker å lese i uken. Så oppdaterer du underveis hva du leser og hvordan det går. Det er ingen regler, og du holder kontroll på lesing selv. Denne gruppen er kun ment som inspirasjon og motivasjon.[/su_quote]

Jeg har bestemt meg for at jeg skal klare å sette av tid til å lese i gjennomsnitt 30 minutter hver dag, og også at jeg skal klare å høre på lydbok minst 2 timer i uken. Det er ingen krise om jeg ikke alltid klarer dette, men jeg skal prøve å sette av tiden min. For jeg har så mye jeg har lyst å lese!

14 kommentarer om “2017 er året for lesing

  1. Så bra initiativ! :) Å lese mer er jo alltid et bra mål. Selv leser jeg ganske mye egentlig, men er helt enig i at sosiale medier og stress ofte gjør at jeg sløser mye tid – spesielt Instagram (selv om jeg elsker IG) er det lett å falle i en sløsesurfe-felle med. Da er det jo mye bedre å bruke tiden på å lese noe spennende eller til og med nyttig!

  2. Jeg har meldt meg inn i gruppa! Tenker at jeg ønsker å følge leseplanen til En slags bokklubb, og lese noen bøker ved siden av. Akkurat nå holder jeg på med Harry Potter and the Cursed Child. Det er kjempestas og lystbetont! Har lyst til å fokusere på å lese bøker som passer min smak – ikke lese bøker utelukkende fordi det er f.eks. en klassiker, og jeg føler at jeg «bør».

    1. Vet du hva, jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg er så lei av at jeg hele tiden føler jeg må lese noe fordi det er en klassiker eller noe.

  3. Har så lyst til å lese mer selv! Men med skole og (altfor) mye pensum, orker jeg rett og slett ikke å lese noe annet. Men må jo skylde litt på sosiale medier også da, hadde jeg ikke hatt internett hadde jeg nok lest en del mer!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.