Vinneren av gavekort hos Storytel

10. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]H[/su_dropcap]ei alle fine lesere! Håper dere har en fin helg og en fin juletid. Jeg og min kjære har tatt inn på Thon Hotel Rosenkrantz denne helgen, og det er skikkelig herlig å ta et avbrekk i hverdagen. Det var ikke like herlig å gå rundt i byen i dag. SÅ MANGE FOLK! Men nå er vi heldigvis endelig ferdig med alle julegavene som skal kjøpes her i Bergen, og kan slappe av resten av kvelden med take away på rommet og kjærestetid. Vi har fått badekar på rommet, og brukte to badebomber fra Lush i går og skal bruke to nye i dag. Det er virkelig deilig, spesielt siden vi ikke har badekar hjemme.

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen om gavekort hos Storytel! Gavekortet er sponset av Storytel, så jeg føler meg veldig heldig som fikk til et så fint samarbeid med en tjeneste jeg virkelig elsker. Det ble INA som denne gangen stakk av med seieren, du blir kontaktet. Gratulerer! Og til dere som ikke vant denne gangen… Husk at du ennå kan få 20% avslag på dine bestillinger hos CaseApp (reklame) ved å bruke koden 20CAROLINE. Om du bestiller noe der før den 13. desember får du det før jul. Og, ikke minst, så kommer det en ny og spennende konkurranse i morgen. Så følg med! Og takk for at dere deltar og er engasjert.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

  • ina

    Hurra! Nå blir bussturen hjem til jul ekstra fin :D <3

    11. desember 2016 at 11:05 am Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.