Vinneren av gavekort hos CaseApp

4. desember 2016

God søndag, alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg. Jeg er så glad for at det var så mange av dere som ville være med i konkurransen jeg hadde i samarbeid med CaseApp, der du kunne vinne et gavekort på 300 kr. Og før jeg trekker vinneren vil jeg bare fortelle dere at dere nå får hele 20% avslag på det dere kjøper på CaseApp.no, om dere bruker rabattkoden 20CAROLINE. Det er en stor fordel om du ønsker å kjøpe noen fine og personlige julegaver, spesielt til de som har alt.

Så, over til den heldige vinneren! Denne gangen ble det ELISABETH, jeg kontakter deg på e-post. Gratulerer så mye! Se opp for nye konkurranser, det kommer blant annet en senere i dag.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Elisabeth

  Juhu :-D så gøy å vinne :-D gleder meg til å bruke gavekortet :-D

  4. desember 2016 at 3:48 pm Reply
  • Caroline

   Gøy at du vant :D

   4. desember 2016 at 3:49 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.