Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Vinneren av gavekort hos CaseApp

4. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od søndag, alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg. Jeg er så glad for at det var så mange av dere som ville være med i konkurransen jeg hadde i samarbeid med CaseApp, der du kunne vinne et gavekort på 300 kr. Og før jeg trekker vinneren vil jeg bare fortelle dere at dere nå får hele 20% avslag på det dere kjøper på CaseApp.no, om dere bruker rabattkoden 20CAROLINE. Det er en stor fordel om du ønsker å kjøpe noen fine og personlige julegaver, spesielt til de som har alt.

Så, over til den heldige vinneren! Denne gangen ble det ELISABETH, jeg kontakter deg på e-post. Gratulerer så mye! Se opp for nye konkurranser, det kommer blant annet en senere i dag.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Elisabeth

  Juhu :-D så gøy å vinne :-D gleder meg til å bruke gavekortet :-D

  4. desember 2016 at 3:48 pm Reply
  • Caroline

   Gøy at du vant :D

   4. desember 2016 at 3:49 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.