Vinneren av bøkene «Sofies verden» og «Kabalmysteriet»

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a er det klart for å kåre vinneren av «Sofies verden» og «Kabalmysteriet», som jeg har fått sponset av Aschehoug Forlag. Så gøy at så mange av dere hadde lyst på dem, det skjønner jeg godt. De er virkelig verdt å lese! Den heldige vinneren ble denne gangen IRENE ELISE, som er kontaktet på e-post. Gratulerer! Og dere, se opp for siste konkurranse for i år, som kommer på søndag. Kan røpe at dere kan vinne noe som jeg verdsetter høyt.

I dag reiser jeg og Jørgen til Nord-Norge, for i dag er det endelig juleferie! Jeg gleder meg så til å se igjen alle de jeg elsker så høyt! Der skal bli så fint. Og dere, forresten… Jeg har store problemer med WordPress om dagen. Det har skjedd et eller annet som gjør at jeg ikke kan lage nye innlegg som jeg vil, og alt er bare kaos. Aner ikke hva som har skjedd, eller hvordan jeg skal fikse det, men jeg skal forsøke. Så om det plutselig blir stille her så er det fordi jeg ikke har klart å komme meg igjennom en dag. Så frustrerende!

2 kommentarer om “Vinneren av bøkene «Sofies verden» og «Kabalmysteriet»

  1. Og Irene Elise er i gledesrus! Så vanvittig gøy å vinne, og spesielt noe så fint som disse bøkene :D Tusen takk, igjen!

    God tur hjem. Håper dere storkoser dere i jula :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.