Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Vinnere av giveaway IV & V

26. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg og Jørgen har endelig kommet oss hjem til Bergen etter en humpete flytur i stormen. Her uler det ennå godt i veggene, men det er så deilig å ha kommet seg hjem! Gleder meg sånn til å hente Mio på kattepensjonatet i morgen, det skal bli fint å få han hjem. Jeg gleder meg også til å se litt godt igjennom julegavene og få ting litt på stell her hjemme. Dagene fremover blir travle, men jeg skal prøve å finne en ro i det hele. Jeg liker tross alt veldig godt å ha noe å arbeide med.

Jeg har nå trukket vinnerne av min siste giveaway denne julen! Tusen takk til alle som har deltatt, det setter jeg stor pris på. Det ble SIRI som ble den heldige vinneren av boken «Max, Mischa & Tetoffensiven» av Johan Harstad (som er sponset av Gyldendal Forlag). Gratulerer Siri, jeg har sendt deg en mail. Også ble det SAMIRA som ble den heldige vinneren av bøkene «Epic Blog: One-Year Editorial Planner» og «365 Blog Topic Ideas: For the Lifestyle Blogger Who Has Nothing to Write about». Gratulerer! Håper dere liker premiene godt.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Samira

  Åååh, nå ble jeg glad! :-) Så fantastisk moro Caroline! Tusen tusen takk <3

  26. desember 2016 at 11:58 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig, har sendt deg mail :)

   26. desember 2016 at 11:59 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.