TV-guide julen 2016

17. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a er det endelig klart for det jeg liker best i løpet av året, å skrive TV-guide for julen! Her har jeg samlet de filmene og TV-programmene jeg tror det er verdt å ta en titt på i julen, og som gir meg julestemning og glede. Hvilke filmer eller TV-programmer må du få med deg i julen? Jeg vil alltid få med meg Tre nøtter til Askepott, Grevinnen og Hovmesteren, Flåklypa Grand Prix, Timmi Gresshoppes julefest og Alene hjemme. Dere kan trykke på titlene for å lese mer om programmene og filmene. Håper dere vil kose dere med TV-guide julen 2016, jeg har sikkert (helt seriøst) brukt fire timer på å skrive den.

Søndag 18. desember
Mandag 19. desember

Tirsdag 20. desember
Onsdag 21. desember

Torsdag 22. desember
Fredag 23. desember

Lørdag 24. desember

Søndag 25. desember

Mandag 26. desember
Tirsdag 27. desember
Onsdag 28. desember

Torsdag 29. desember
Fredag 30. desember

Lørdag 31. desember
Søndag 1. januar

Sånn, nå håper jeg dere har funnet noe dere liker! ♥

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Renate

  Åh, disse innleggene! Elsker de! Veldig fint med en oversikt over hva som går i jula!

  For min del skal jeg se Hjelp, det er juleferie! og Love Actually, og alt som har med Harry Potter å gjøre. Jeg skal også få med meg så mye som mulig på julaften, men det jeg som regel ser på der er Reisen til Julestjernen (åh, minner!) og Disney-klassikerne (tegnefilmene). På lillejulaften ser vi nok Kvelden før kvelden og Grevinnen og Hovmesteren :)

  18. desember 2016 at 12:42 pm Reply
  • Renate

   Også vil jeg få med meg flåklypa i år! Aaltfor lenge siden jeg har sett den!

   18. desember 2016 at 12:42 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk for det :)

   18. desember 2016 at 2:08 pm Reply
 • Tine Katrine

  Så kult! Synd jeg ikke har tv xD

  18. desember 2016 at 6:48 pm Reply
 • Sofie

  Fantastisk flott guide!! Den må ha krevd mye tid, ja. Tusen takk <3 :D

  20. desember 2016 at 10:01 am Reply
  • Caroline

   Takk! :)

   20. desember 2016 at 10:42 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.