Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Test av CarePacks

29. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei, dere! Jeg har vært så heldig at jeg har fått sponset en pakke fra CarePacks. CarePacks er et nytt konsept der du kan abonnere på pakker med matprodukter som for eksempel snacks og godis, som du får tilsendt en gang i måneden. Folkene bak CarePacks sier selv at du i deres pakker finner god og mer næringsrik snacks, som ikke går på bekostning av smak. Du vil finne kvalitetsprodukter som både kroppen og humøret ditt vil sette pris på. Produktene inneholder mindre sukker, salt, tilsetningsstoffer og kalorier. Gründeren av CarePacks synes utvalget av sunnere snacksprodukter er mangelfullt i dagligvarebutikkene. Derfor startet hun CarePacks – sunn, smakfull snacks sendt rett hjem til deg.

Om du ønsker å abonnere på CarePacks kan du følge denne linken. Det er ingen bindingstid og det koster 349 kr i måneden. Jeg synes ikke det er en dyr pris å betale for kvalitetsprodukter som varer hele måneden. CarePacks er en levende pakke, det vil si at du stadig vil bli introdusert for nye, spennende produkter du ikke finner i dagligvarebutikken. Pakkene sendes ut mot slutten av hver måned.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk i min pakke her om dagen, og fortelle litt om produktene. Det var virkelig stas å få en så stor pakke i posten!

Kakemix, Funksjonell mat

En kakemiks helt uten sukker, gluten og hvetemel. Jeg har benyttet meg av denne kakemiksen ved flere anledninger tidligere. Den er god akkurat som den er, men er også yppelig base for f. eks eplekake eller gulrotkake. Nam!

Pukka te

En av mine absolutte favoritter blant alle te-merker som finnes. Denne har smak av epler, kanel og ingefær (litt jul der altså). All te fra Pukka er økologisk og blandet av urtespesialisten Sebastian Pole.

Fiken og morbær med sjokoladetrekk

Kombinasjonen av morbær og sjokolade er ikke bare godt på tungen, men også i kroppen. Morbær er rike på jern og c-vitamin, og rå sjokolade består av mange antioksidanter. Og også fiken og sjokolade er en uslåelig kombinasjon!

Bio-Jo-Frutti, skumbær

Deilig skumgodis laget av yoghurt og frukt. Økologisk, glutenfri og fri for tilsetningsstoffer.

Poppa chips

Jeg elsker Poppa chips, og spiser det ofte her hjemme! Det er lett, luftig og sprøtt – samtidig som den er i en perfekt størrelse. Den er ikke fritert, men poppa. Det skjer under høy varme og trykk, og gjør chipsen supersprø.

Svenska LantChips

Økologisk og salt potetchips, nam! Visste du at poteten er av de grønnsakene som blir sprøytet desidert mest? I løpet av en sesong blir ofte en potetåker sprøytet 5-7 ganger.

Nøtteblanding

En blanding av usaltete nøtter, frukt/bær og yoghurtsjokolade.

Brente mandler

Deilige brente mandler, julen blir ikke det samme uten.

deBron butter toffees

Finnes det egentlig noe bedre enn smørdrops? Lite, i så fall! Disse er også fri for laktose, gluten og sukker.

Valor melkesjokolade

Melkesjokolade uten tilsatt sukker.

Sjokolade fra Vivani

Produsentene av disse sjokoladene henter råvarer fra småskalabønder i Latin-Amerika og Afrika, og de betaler en høyere pris som igjen gjør levestandaren bedre. Er også økologisk.

Handlenett

Et søtt handlenett med en kul ananas på. Jeg skal bli flinkere å bruke mindre plastposer i 2017!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Ruth Sofie

  Så mye godt! Liker konseptet ?

  29. desember 2016 at 3:32 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   29. desember 2016 at 3:48 pm Reply
 • Elisabeth

  De tinga så gode ut. Jeg også digger poppa chips, mest av alt fordi posen er i en størrelse som gjør at man ikke spiser aaaaalt for mye ved å spise hele posen og fordi jeg liker smaken veldig godt :-)

  29. desember 2016 at 6:30 pm Reply
  • Caroline

   Ja, elsker størrelsen på posen!

   29. desember 2016 at 7:45 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.