Status + en liten undersøkelse

  • Snøen har endelig kommet her nord, og det er skikkelig herlig! Håper den holder helt til julaften.
  • I morgen, lille julaften, skal vi ha en helaften her hjemme med tapas. Gleder meg stort!
  • Jeg tror nesten aldri jeg har vært så sliten som jeg er nå for tiden. Det er helt ekstremt. Føler jeg går rundt i en slags tåkesky. Og jeg sover ikke spesielt godt heller, så det hele er litt fortvilende. Jeg føler ikke jeg fungerer, og akkurat nå trenger jeg virkelig å fungere. Jeg vil være sammen med de jeg er glad i, jeg vil være tilstedet. Men jeg må bare prøve å være takknemlig for det jeg får til.
  • 2017 vil starte hektisk for min del. Det er utrolig mye som skjer. Blant annet skal jeg gjestesnappe hos SnapKollektivet 3. januar! Så følg meg gjerne der da. Blir så spennende og godt å komme tilbake litt. Jeg er så stolt over alt jentene i kollektivet får til for tiden!
  • Jeg har lurt på noen saker i det siste, og har laget en liten undersøkelse. Blir superglad om dere vil svare på den. Om du ikke kan se undersøkelsen i innlegget her så kan du trykke på denne linken.

Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker
Foto: Freestocks.org.

4 kommentarer om “Status + en liten undersøkelse

  1. Du er heldig som endelig har fått snø! Her i sør er det ingen snø, og det tror jeg ikke det blir noe av heller. Kjipt! Men skal nok få mer julestemning når juletreet kommer opp og pyntes i morgen, som vi alltid gjør på lille julaften :)

    Ikke noe godt at du er sliten for tida, og at du sover dårlig. Stor klem <3

    God jul og godt nyttår, Caroline! Håper vi sees igjen veldig snart <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.