Nyttårsforsetter for 2017

29. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]F[/su_dropcap]olk sier alltid at nyttårsforsetter er så teite. Men, da får jeg være litt teit. For jeg elsker nyttårsforsetter! Jeg elsker å sette meg mål jeg kan arbeide mot, uansett om jeg klarer å nå dem eller ikke. Mitt håp er at 2017 vil bli et av mine beste år. Et år jeg får til mye av det jeg ønsker, og ikke minst utvikler meg til en bedre versjon av meg selv. For meg er det viktig at mine forsetter ikke skal være stress, men en vennlig pekepinn på hva jeg ønsker å oppnå. Og det er viktig at jeg har det klart for meg at jeg ikke feiler på noen måte om jeg ikke klarer alle målene mine, og ikke har skyhøye forventninger til meg selv. Om jeg klarer å roe ned på kravene kan jeg virkelig kose meg med disse målene, og jakten på å oppnå dem. Og jeg lover at jeg (så sant jeg fortsatt blogger) skal gjennomgå målene om ett år, og se hva jeg klart og hva som eventuelt gikk galt. Hva er dine nyttårsforsetter?

 1. Gjennomgå Pokémon Sun på Nintendo 3DS.
 2. Lage 12 filmer til YouTube-kanalen min.
 3. Spille mer sjakk.
 4. Besøke Finnmark for første gang.
 5. Dra minst én gang til utlandet.
 6. Lese 24 bøker.
 7. Leve på et lavkarbo/smartkarbo kosthold, for å se om det hjelper på energien og slikt.
 8. Spare nok til å kjøpe et nytt objektiv til kameraet.
 9. Få et nytt bloggdesign.
 10. Lære meg å slappe av (denne blir den vanskeligste).
 11. Lage Boeuf Bourguignon.
 12. Besøke Undredal.
 13. Arrangere en brettspillkveld med venner.
 14. Se en stavkirke.
 15. Ta Flåmsbanen.
 16. Lære å strikke.
 17. Kjøre selv i Bergen sentrum.
 18. Begynne å bruke i alle fall 80% egne bilder på bloggen.

Foto: Brigitte Tohm.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Milla

  Eg syns ikje nyttårsforsetter e teite.m, bare vanskelige å holda. Det har kanskje noe med at eg gong op gong sette for høye krav te meg sjøl. Eg likte dine forsetter. Veldig fine. Glede meg te å se nytt bloggdesign og mør av dine egne bilder. Du tar så vakre bilder ❤❤❤✨✨✨

  29. desember 2016 at 10:52 pm Reply
  • Caroline

   Takk! Jeg prøvde å være litt realistiske med målsettingene denne gangen, haha.

   30. desember 2016 at 12:40 pm Reply
 • Elisabeth

  Jeg har hatt nyttårsforsetter noen år og noen år ikke, men jeg liker egentlig å sette mål for meg selv og se om jeg klarer å følge opp. Jeg er egentlig litt målstyrt som person, og jeg kan bli lei hvis prosesser tar for lang tid. Jeg har et behov for å se resultater og nå mål :-) så før det nye året setter i gang skal jeg jammen lage meg en sånn liste jeg også.

  29. desember 2016 at 11:47 pm Reply
  • Caroline

   Kanskje delmål er tingen for deg? :)

   30. desember 2016 at 12:42 pm Reply
 • Abelone

  Grunnen til at noen sier det er teit er vel at de ikke klarer å holde dem selv? Og det skyldes vel gjerne at de setter seg for høye mål og ikke har tro på at de skal klare det i utgangspunktet? Første nyttårsdag er kanskje heller ikke riktig dag å begynne disse målene. Det er kanskje ikke riktig dag å begynne (eller slutte) med alt mulig når man har vært oppe sent kvelden før og er litt slakk.

  Synes du har fått deg smarte mål, de fleste er konkrete og målbare. lykke til!

  30. desember 2016 at 6:13 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det, og takk for kommentar!

   31. desember 2016 at 12:37 am Reply
 • Marie

  Så fine forsetter! Det er flere av de jeg også ønsker å ha for meg selv; blant annet brettspill-kveld, besøke Undredal og besøke et nytt fylke.

  3. januar 2017 at 5:51 pm Reply
  • Caroline

   Så gøy! :D

   3. januar 2017 at 6:53 pm Reply
 • HunMedSauene

  Jeg tror at grunnen til at nyttårsforsetter har fått et så dårlig rykte er fordi folk bruker det feil, at de rett og slett bruker det til å “forbedre” seg selv med det klassiske “jeg skal begynne å trene”. Jeg kan ikke skjønne at det er sunt på noen som helst måte da det for mange er fordi de vil gå ned i vekt fordi de tenker at det er “riktig”. Om det å begynne å trene må være et nyttårsforsett, så har man kanskje ikke så stor interesse av det egentlig, og burde heller gå litt mer inn i seg selv. Folk setter rett og slett for store forventinger til seg selv og tilpasser dem heller ikke til seg selv. (dette vet jeg av egne erfaringer og andre folk rundt)

  Jeg synes forsettene dine er kjempefine og ikke minst realistiske, akkurat sånn jeg selv tenker at forsetter skal være. Jeg har selv mål og ting jeg har lyst til i 2017 (klarer ikke å kalle det nyttårsforsetter fordi jeg ikke klarer annet enn å himle med øynene i tankene mine da jeg hører ordet), og jeg tenker som deg, at om ikke alt går etter planen, så går det fint. Noen av målene mine er å ha raw vegan week flere ganger i løpet av året, være mer i naturen også har jeg veldig lyst å ta en tur til Oslo! :)

  4. januar 2017 at 2:07 pm Reply
  • Caroline

   Enig! Og høres ut som du har noen fine mål :)

   4. januar 2017 at 2:38 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.