Nå er jeg alene

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er jeg alene. Det er ingen andre som kan hjelpe meg enn meg selv, når alt kommer til stykket. Du kan bare stå på sidelinjen. Støtte, heie og veilede. Kampen må jeg kjempe alene, for den foregår inni meg. Der ingen andre enn jeg kan se. Men kjære, jeg er så sliten. Jeg klarer bare å gå et lite steg om gangen. Jeg kan ennå ikke se noen ende i tunnelen, selvom du sier at den er der fremme et sted. Hvem vet hvor lenge jeg må bli her inne. Det hender jeg går meg vill, og plutselig er jeg tilbake nesten ved start.

Det har blitt mange tårer her inne. Mange harde slag i magen. Men det har også vært tålmodighet, respekt, toleranse, lidenskap, kjærlighet, latter og lykke. For du vet at jeg er ikke sort eller hvit. Du vet at jeg er mange farger, selvom jeg noen ganger utstråler kun noen få. Og når jeg nå bryter sammen, alene, så er du alltid der. Og du tar i mot meg, så fallet blir mykere. Og så stabler vi oss videre, sammen.

Andre som er med på utfordringen:

Nadia • Carina • Marie • Luisa • Ingvild • Stine • June • June • Caroline • Martine • Milla • Kine • Lise Lotte

14 kommentarer om “Nå er jeg alene

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.