Mine favoritter på YouTube akkurat nå

5. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg innrømmer det glatt – jeg er hekta på YouTube. Det er fremdeles litt slik at jeg prøver å finne ut av hva som egentlig skjer der inne, men jeg får stadig noen nye favoritter å følge med på. Det går rykter om at YouTube er død, men jeg kan ikke helt se den? For meg er det i alle fall fremdeles et lite eventyrland, der jeg prøver å finne frem til skattene. Har du noen favoritter på YouTube? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

Inger-Johanne

Jeg har fulgt Inger-Johanne en liten stund nå, og et mer sprudlende vesen skal du lete lenge etter. Hun er også veganer, og kommer med mange gode tips til hva man kan gjøre for å spise mindre kjøtt. Absolutt verdt å følge! Og sjekk den fine introen hun har på julevideoene sine, jeg elsker den!

Clare Siobhan

Clare er kanskje min favoritt over alle favoritter på YouTube! Hun er så utrolig herlig, og hun har verdens søteste katter og hund. Clare lever av å lage YouTube-videoer, og hun gamer en god del (blant annet Skyrim). Jeg elsker det!

 ♥

Ali-A / MoreAliA

Clare bor sammen med Ali, som er stor på YouTube og som også i hovedsak lever av å game. Han har to kontoer, en som han for det meste bruker til Pokémon GO og en som han bruker til andre spill. Jeg følger mest med på den som omhandler Pokémon GO, selvfølgelig. Sukk, Ali og Clare er perfekt sammen!

 ♥

Karen Anna

Karen Anna ble jeg kjent med når vi begge var en del av SnapKollektivet, og nå har hun blitt en venninne. Jeg synes hennes YouTube-kanal er så utrolig koselig, og jeg får alltid en god følelse av å se på hennes videoer. Hun gjør seg så godt på film!

 ♥

Zoella

Zoella er type en av de største på YouTube, noensinne! Hun har over 11 millioner følgere (!). Men hun fortjener det, for hun er fantastisk flink, og det er veldig morsomt å følge henne. Anbefaler spesielt å følge henne nå i julen! Hun har også en vlog-konto som heter MoreZoella.

Bjørnar Jokerud

Bjørnar vlogger om et liv med depresjoner, og jeg synes det er veldig interessant å følge han. Jeg synes også han bare blir flinkere og flinkere med å filme og skape godt innhold. Fortjener definitivt flere følgere!

 ♥

communitychannel

Dette er kanalen jeg har fulgt absolutt lengst, og jeg elsker den!

 ♥

Anna Akana

Anna er så utrolig morsom! Denne kanalen har fått meg til å le så mange ganger, og hun har også mange katter. Perfekt for meg, med andre ord!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Elena

  Jeg liker også veldig godt Inger-Johanne!

  5. desember 2016 at 11:12 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   6. desember 2016 at 11:22 am Reply
 • Karen Anna

  <3<3

  6. desember 2016 at 8:06 pm Reply
  • Caroline

   <3

   6. desember 2016 at 8:52 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.