God jul, kjære lesere

23. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg vil bare benytte anledningen til å ønske dere alle sammen en riktig god jul. Jeg har hatt en fin dag, og det er jeg utrolig takknemlig for! Vi har feiret 50 års dagen til pappa, og har sånn sett hatt nok å gjøre i hele dag. Nå sitter hele familien samlet for å se Grevinnen og Hovmesteren. Jeg kjenner at for min del så er det dette julen handler om, familie og venner. Å være sammen. Så jeg håper dere alle har noen å være sammen med. God jul!

Foto: Ben White.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • Renate

  God jul, Caroline <3 Håper du får en fin jul!

  23. desember 2016 at 9:50 pm Reply
  • Caroline

   <3

   23. desember 2016 at 11:24 pm Reply
 • Paula Iden

  God jul Caroline! :)

  24. desember 2016 at 7:37 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.