GIVEAWAY IV & V

[su_dropcap style=»simple»]W[/su_dropcap]ow, nå har vi kommet til fjerde og siste søndag i advent, og det er under en uke til julaften. Tiden går fort i desember. Jeg og Jørgen har kommet oss til Nord-Norge, men mer om det i et annet innlegg. Nå er det konkurransetid! I den siste adventkonkurransen min har jeg ikke bare én, men to premier å dele ut, bare fordi jeg er så glad i dere! Håper dere har satt pris på konkurransene mine, jeg synes det er så hyggelig når dere er med og engasjerer dere!

Den første premien er en bok av min absolutte favorittforfatter, Johan Harstad. Boken heter «Max, Mischa & Tetoffensiven», og den er et leseeksemklar i pocketutgave som er sponset av Gyldendal Forlag. Boken har høstet helt utrolig bra kritikk, med blant annet terningkast 6 fra VG. Johan Harstad er virkelig et must å ha i bokhyllen, og jeg har som mål å samle alle hans utgivelser. Gyldendal Forlag har forresten nå mange gode julegavetips!

Den andre premien er noe jeg gir fra «egen lomme», den er altså ikke sponset. Premien består av to bøker som er et meget godt verktøy for deg som blogger, eller har lyst å begynne å blogge. Den første boken heter «Epic Blog: One-Year Editorial Planner», og er rett og slett en liten businessplan til blogging! Her kan du planlegge bloggingen din fra måned til måned, og få et skikkelig system på sakene. Og sammen med den andre boken, «365 Blog Topic Ideas: For the Lifestyle Blogger Who Has Nothing to Write about», har du gode verktøy! I den boken finner du 365 ideer til hva du kan blogge om, rett og slett.

For å delta trenger du kun å legge igjen en kommentar på hvilken av de to premiene du ønsker deg. Det er også fullt mulig å ønske seg begge to, og om du har skikkelig flaks kan du vinne begge premiene! Håper så mange som overhodet mulig har lyst å delta, det hadde vært så gøy! Jeg trekker vinneren 27. desember. Lykke til alle sammen!

14 kommentarer om “GIVEAWAY IV & V

  1. Så utrolig grei du er som har så mange fine konkurranser <3 <3
    Jeg kunne godt tenke meg å vinne begge, da jeg for det første ønsker å lese mer bøker fremover, og for det andre ønsker å jobbe enda mer med bloggen min :-)

    GOD JUL CAROLINE! Håper du nyter julen i nord :)

  2. Jeg vil gjerne vinne den første. Den hørtes veldig spennende ut. Har ikke lest noe av Johan Harstad før, så det hadde vært fint å vunnet den :)

  3. Etter din anbefaling i kommentarfeltet på bloggen vår, vil jeg gjerne utforske Johan Harstad sin litterære verden! Så jeg ønsker meg gjerne boka hans :D

    Victoria x, Kvardagsbiblioteket

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.