G I V E A W A Y II

4. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]V[/su_dropcap]i har kommet til 4. desember og andre søndag i advent allerede! Tiden går utrolig fort, eller hva? Jeg har vært så utrolig heldig at jeg i samarbeid med Storytel får kjøre en giveaway til dere! Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker direkte fra mobil eller nettbrett. Hvis du har iPhone, iPad eller Android kan du også lese ubegrenset med e-bøker, og enkelt veksle mellom lesing og lytting. Hos Storytel finner du titusenvis av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk. Storytel ligner på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. Du betaler for et abonnement, og kan lytte så mye du vil, når du vil. Det er ingen bindingstid. Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobil eller nettbrett, eller lastes ned til offline, slik at du kan lytte til bøkene når du er ute og reiser.

Jeg abonnerer selvfølgelig (og betaler) selv, og vil si at jeg har fått en helt ny hverdag når det kommer til litteratur. Det er så innmari deilig å ta seg en tur ut med en lydbok på ørene. Og, dette er helt utrolig, jeg synes husarbeid har blitt litt morsomt! Når jeg kan høre på en spennende bok samtidig går liksom tiden så fort. Og nå kan du også få oppleve alle de fantastiske lydbøkene som ligger på Storytel! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar, og så er du med i trekningen av hele 3 måneder med gratis lyttetid hos Storytel! Er ikke det tidenes giveaway, eller hva? Vinneren trekkes lørdag 10. desember, så husk å melde deg på innen den tid. Og lykke til, dere!

 ♥

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

13 Comments

 • Ina :)

  Har hørt mye bra om appen, høres ikke feil ut :) Hadde gjort det så mye mer motiverende å gå steder istedet for å ta bussen!

  4. desember 2016 at 4:13 pm Reply
 • Susanne

  Jeg vil gjerne delta, men vet ikke om jeg er inhabil siden jeg kjenner deg ;)

  4. desember 2016 at 4:21 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt ikke :)

   4. desember 2016 at 4:44 pm Reply
 • Eva Beate

  Jeg ønsker å vinne? Jeg elsker å lese. Det eneste som virkelig får meg til å slappe av om dagen☺️

  4. desember 2016 at 4:28 pm Reply
 • Irene Elise

  Åh, fantastisk giveaway! ?? Jeg vil veldig gjerne være med! Jeg er veldig glad i bøker, men har dessverre ikke overskudd til å lese noe særlig. Har blitt anbefalt lydbok. Da er det bare å krysse fingrene ☺️

  4. desember 2016 at 4:34 pm Reply
 • Karen Anna

  Åh jaaa! Dette hadde vært såå fint å vunnet :D

  4. desember 2016 at 4:44 pm Reply
 • Carina

  Jeg vil gjerne vinne! Har prøvd Storytel før, og det var utrolig kjekt å høre bøker på tur, på fly osv :)

  4. desember 2016 at 5:59 pm Reply
 • Johanne

  Så spennende! Jeg vil gjerne delta i kalenderen :)

  4. desember 2016 at 7:54 pm Reply
 • Ida

  Elskar lydbøker <3 Vil gjerne delta i kalenderen :)

  5. desember 2016 at 9:52 am Reply
 • Tina

  Åh, jeg vil gjerne vinne! Bøker <3

  5. desember 2016 at 8:16 pm Reply
 • Ingeborg / Hamaca Reiseblogg

  Oi, det hørtes helt genialt ut! Spesielt når man sitter og humper på buss gjennom hele Sør-Amerika slik jeg driver med ??

  5. desember 2016 at 9:50 pm Reply
 • astridsandbaardsen

  Dette hadde hjulpet mye på pendlertilværelsen ? Ja,takk!

  6. desember 2016 at 9:28 am Reply
 • Røverdatter

  Åh, elsker Storytel! Det hadde vært helt nydelig! Særlig nå når de skal skru opp prisen..!

  9. desember 2016 at 5:21 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.