Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagbok #8

25. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a var julaften over for i år. For en dag det var! Over all forventning, vil jeg si. Jeg er dessverre i dårlig form denne julen, men heldigvis var formen OK i går, slik at jeg fikk en fin julaften. Vi så Askepott, fikk julestrømpe, var på kirkegården, spiste pinnekjøtt og jeg fikk så mange fine gaver at jeg har ikke ord. Jeg tenkte å kanskje vise noen julegaver i et eget innlegg, siden dere viste så stor interesse for å se dem i undersøkelsen min. Det var forresten hyggelig å se at de aller fleste av dere har det veldig bra om dagen, det gjorde faktisk veldig godt å høre! Og når det gjelder videoblogging er dere veldig delt på om dere vil se mer av det, så jeg får se hva jeg gjør. Litt video vil det nok bli.

I dag prøver jeg å ta det med ro, og lade opp til hjemreise i morgen. Det er full storm på Vestlandet, så tviler egentlig på at vi kommer oss helt hjem… Jeg får bare prøve å finne min indre ro og ta det som det kommer. Om vi må bli en natt i Oslo, så får det bare være. Jeg både gleder og gruer meg til å dra hjem igjen. På den ene siden skal det bli godt å komme til egen seng og leilighet, og ikke minst Mio (katten vår). Og jeg gleder meg også til romjulen hjemme, der jeg har planlagt å lese, se film/TV, skrive blogginnlegg, arbeide litt og kose meg med den siste julematen for i år. Men det blir nok veldig trist å dra fra familien og det snødekte og vakre nord. Her har det snødd en god del, det er helt vindstille og det er rett og slett magisk julevær. Kommer til å savne det! Håper vi kan få til flere turer opp hit neste år, om helsen tillater det.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Renate

  Føler med deg der! Blir godt å komme tilbake til Vestlandet om under en uke (til rutiner og venner og kjæreste), men samtidig blir det hardt å dra fra familie og venner og pusen her hjemme. Har det så fint her.

  Håper dere kommer dere helt hjem i morra, og at været roer seg litt til i morra kveld! Klem <3

  25. desember 2016 at 5:07 pm Reply
  • Caroline

   Takk, vi får håpe! :)

   26. desember 2016 at 10:42 am Reply
 • Kristine

  God jul, Caroline! Slapp av og kos deg i jula! :)

  25. desember 2016 at 6:44 pm Reply
  • Caroline

   Takk, samme til deg!

   26. desember 2016 at 10:42 am Reply
 • Paula Iden

  Så bra at juleaften var fin. Håper du får en fin jul videre :-)

  25. desember 2016 at 6:58 pm Reply
  • Caroline

   :)

   26. desember 2016 at 10:42 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.