Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagbok #7

20. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i har nå installert oss her hos familien min, i nord. Jeg kommer fra en liten bygd som heter Borkenes, som ikke ligger så langt unna Harstad. Det er noe eget ved å komme fra en bygd, og også julestemningen i en bygd sammenlignet med en by. En bygd er liksom mer… Koselig. Synes jeg da. Nå er det ikke så mye snø her akkurat nå, men den lille snøen som allerede har kommet øker julestemningen. Og mamma har bakt mye godt, juletreet er allerede oppe og vi er ferdig med alle julegavene.

Her oppe har veldig mange omgangssyken, og min beste venninne, min søster, mitt tantebarn og min svigerbror har allerede ligget nede en stund. Jeg venter nesten litt på å få det selv nå, selvom det er lov å håpe på å unnslippe. Hadde vært fint, siden det er jul og alt, men får jeg omgangssyken så er det ikke så mye å gjøre med det. Får krysse fingrene, håpe på det beste. Og holde oss unna folk.

Formen min er ikke helt på topp, men jeg klarer meg helt OK. Jeg fikk svar på mange blodprøver i dag, som jeg tok for en stund siden. Stoffskifteprøvene var dessverre like dårlige som de alltid er. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det mer, blir litt oppgitt. Kroppen føles ut som den har feber og er utslitt. Men får håpe at 2017 blir et bedre år! Både fysisk og psykisk. Jeg kjenner at jeg er utrolig takknemlig for alt det gode jeg har i livet, og hvor heldig jeg har som har muligheter til å få hjelp og medisiner og alt annet vi er så heldig å ha tilgang på i Norge. I 2017 skal jeg virkelig arbeide med meg selv, og prøve å være enda mer takknemlig.

Foto: Josh Boot.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Milla

  Vakre du. Håpe formen din blir bedre <3 <3 <3

  21. desember 2016 at 7:34 pm Reply
  • Caroline

   <3

   22. desember 2016 at 11:19 am Reply
 • Monica M. Bergsvann

  Hei!

  Der har jeg vært. Både i Harstad og Borkenes. ;o)
  Har vært der to ganger(noen ganger våren ,98) og hadde sommerjobb i Harstad sommeren 2000.

  Kos deg sammen med dine i jula. :o)

  Julehilsen fra Monica M. B.

  22. desember 2016 at 7:21 pm Reply
  • Caroline

   :)

   22. desember 2016 at 8:14 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.