Bloggåret 2017

8. desember 2016

[su_dropcap style=”simple”]D[/su_dropcap]u som kjenner meg vet at jeg er svært vinglete til tider. Skal jeg beholde bloggen? Skal jeg ikke? Og så videre… Men jeg vil gjerne at 2017 skal bli et godt bloggår (og et godt år generelt). Jeg trives på bloggen min, i alle fall for det meste, og vil gjerne få ut det potensialet jeg vet jeg sitter på. Så jeg tenker jeg må legge en slags strategi eller plan for neste år, og hva jeg ønsker å bruker bloggen min til. Jeg må finne ut hva jeg ønsker å formidle, hvem min målgruppe er og hva som gir meg mest å blogge om. Det er derfor jeg har laget dette innlegget, med en listen liste over hva jeg tenker om 2017. Hva tenker du om din blogging neste år?

 • Jeg har lyst på nytt bloggdesign. Det jeg har nå har jeg hatt en liten evighet, føles det som. Men jeg aner ikke hva jeg skal gå for. På en måte er jeg lei av de lyse fargene, på en annen måte er det kanskje det som er mest behagelig. Liker dere forresten best sidemeny eller meny over innleggene?
 • 2017 må jo bare bli året der jeg blir flinkere til å ta med meg kameraet mitt rundt omkring. Jeg liker veldig godt å fotografere, så her er det bare å skjerpe seg. Jeg ønsker jo at bildene her inne skal være tatt av primært meg, og sånn er det dessverre ikke nå. All ære til Unsplash.
 • Jeg leker med tanken på mer videoblogg og flere lydfiler.
 • Jeg har lyst til å intervjue personer. Personer jeg ser opp til, personer som har utfordringer i hverdagen og personer som fortjener å bli hørt.
 • Jeg ønsker å spre kunnskap, og også å lære mer selv.
 • Jeg ønsker å være en kilde til inspirasjon og glede, samtidig som jeg ikke vil kun vise en side av livet. Derfor kommer jeg nok til å fortsette med personlige tekster.
 • Kjenner jeg meg selv rett, så tror jeg det kan være lurt for meg om jeg lager månedsplaner på bloggingen min. På den måten er det heller ikke vanskelig å finne noe å blogge om.
 • Bloggen min er ikke en jobb, men en hobby. Derfor vil jeg prøve å gjøre det beste ut av det, med det utgangspunktet.
 • Jeg ønsker å skille meg litt ut, og selvom det er fint å kopiere gode ideer fra andre så vil jeg gjerne prøve å være litt kreativ selv også.
 • Jeg tror jeg trenger å gå igjennom hele bloggen for å rydde litt. Og også for å styrke innlegg som blir ofte lest, slik at de holder seg oppdatert og bra.
 • Jeg ønsker også å skrive bedre, selvom jeg ennå ikke vet hvordan jeg skal få det til.
 • Samtidig vil jeg styrke mine andre kanaler, spesielt på Snapchat (carrosverden) og Instagram (carolinesverden).
 • Og jeg vil prøve å ha et avslappet og godt forhold til bloggen min. Det er det som jeg ser på som viktigst. At det skal være et fristed for meg. At jeg ikke skal være opptatt av klikk og lesertall og likes, men heller hva jeg selv får ut av det.

Foto: Brooke Cagle.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

7 Comments

 • Angela Rosita Chatharina

  Dette høres ut som en bra plan! Jeg liker spesielt det siste punktet der, det er viktig at det er et fristed. Og jatakk til mer egne bilder, du er utrolig flink til å fotografere og det inspirerer meg! :D

  9. desember 2016 at 9:26 am Reply
  • Caroline

   Aw, tusen takk! <3

   9. desember 2016 at 10:28 am Reply
 • Samira

  Veldig fin plan Caroline! Det føles alltid så godt når man lager seg en oversikt over hva man ønsker å oppnå eller få ut av en blogg! Personlig, så håper jeg du fortsetter å legge ut flere lydfiler og videoer. Det gir meg alltid en god og ekte følelse! Så husk det <3 <3

  9. desember 2016 at 5:53 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, det er utrolig hyggelig å høre!

   9. desember 2016 at 8:00 pm Reply
 • Martine

  Dette høres bra ut! Jeg ønsker deg all lykke til <3

  10. desember 2016 at 2:27 am Reply
 • Karoline

  Det siste punktet er noe jeg virkelig bør ta til etterretning selv for jeg elsker å blogge, men jeg pleier ikke å få så mye kommentarer og noen ganger henger jeg meg alt for mye opp i det i stedet for å huske at blogging skal være kos og at det bare går utover meg om jeg fokuserer for mye på slikt (og ting kan jo bedre seg etter hvert, ting ordner seg som regel) :)

  Syns ellers bloggplanene dine for 2017 var fine planer og syns intervjuer høres spennende ut :)

  11. desember 2016 at 12:03 pm Reply
  • Caroline

   Takk :) Synes bloggen din er spennende, mye bra innhold!

   11. desember 2016 at 1:02 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.