Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

1. desember

1. desember 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er endelig 1. desember, og jeg har mer julestemning enn på flere år kjenner jeg. Det er skikkelig kos, jeg håper det varer. Her i heimen er alt pyntet til jul, og jeg drikker solbærgløgg og julebrus omtrent hver dag allerede. Vi har laget julekalender til hverandre, og i dag fikk jeg en pute fra Jørgen som kan varme nakken min. Han er så omtenksom! Selv fikk han julekaffe, som han satt stor pris på. Jeg har funnet verdens koseligste spilleliste til arbeid og ro, og jeg er snart ferdig med «Harry Potter og de vises stein». Målet er å lese alle Harry Potter-bøkene i desember, i alle fall så mange som jeg klarer. Det går overraskende fort å lese dem, enda jeg har lest dem så mange ganger. Og jeg får skikkelig julefølelse av Harry Potter sin verden! Det er mange år siden jeg leste dem sist. Jeg har også begynt å lese «Julemysteriet» av Jostein Gaarder, den er så fin!

I går så jeg ferdig Gilmore Girls: A Year in the Life. Jeg tenkte å snakke med dere om den i et eget innlegg snart. I dag startet jeg på en ny TV-serie, og allerede etter to episoder er jeg fullstendig hektet. Den heter 3%, er brasiliansk og ligger på Netflix. Anbefaler den til alle som likte «The Hunger Games». På tross av at både «The Hunger Games», «Divergent», «The Maze Runner» og nå 3% alle er like, så synes jeg de er spennende. Også liker jeg veldig godt at 3% er brasiliansk, og at alle snakker portugisisk. Jeg var i Brasil for noen år siden, og synes det er et veldig spennende og spesielt land.

Ellers håper jeg på å få gjort en del juleting fremover. Ta bilder i byen, gå på kino (merkelig nok er det en juleting for meg), kjøpe julegaver, skrive julekort, bake, drikke gløgg og julete, lage god mat, være med venner og familie og høre på julemusikk. Julen er for meg definitivt den fineste tiden i året, og jeg kan nesten ikke vente til vi skal reise «hjem til jul» den 16. desember. Å feire jul i nord er så fint, jeg håper det har kommet mye snø. I 2014, da vi feiret jul i nord sist, var det snø, iskaldt og krystallklar himmel. Det er noe av det beste jeg vet, å gå ute i slikt vær. Nordlyset danser, snøen knirker under skoene og kinnene blir røde. For ikke å snakke om å titte rundt i alle vinduer, folk er så flinke til å pynte fint til jul.

Hva er dine planer for tiden fremover?
Hvem skal du feire jul med i år?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Ingvild

  Jaaaa, kino er en juleting!! :D

  1. desember 2016 at 5:41 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   1. desember 2016 at 8:22 pm Reply
 • Kristine

  Dette var fint å lese! :) Håper du rekker å få gjort alt det du har lyst til!
  Mi jul i år blir litt annerledes i år enn den har brukt å være, for skal feire litt her og der, men tror det skal bli trivelig uansett. Starter allerede julefeiringa i helga – gleder meg skikkelig!

  1. desember 2016 at 6:24 pm Reply
  • Caroline

   Å, masse lykke til med julefeiringen! :)

   1. desember 2016 at 8:22 pm Reply
 • Elisabeth

  Jeg skal for første gang feire jul som mamma. Men jeg skal ikke stelle istand noen jul av den grunn, vi skal til foreldrene mine på julaften :-)

  3. desember 2016 at 1:32 am Reply
  • Caroline

   Høres koselig ut! :)

   3. desember 2016 at 10:49 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.