Spørsmålsrunde & Status

21. november 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! I dag er det mandag, og dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg liker mandager ganske så godt. Mio, katten min, må hele tiden ha tilsyn. Det var ingen nytte å ha lampe/krage på han, for han hatet det så intenst at jeg måtte ta den av. Så nå må vi se til at han ikke slikker såret sitt, og om natten bruker vi en bandasje på så han ikke kommer til såret. Hardt å være matmor, ass! Her er noen andre ting som har skjedd/skjer/skal skje for tiden:

 • Jeg er, som sagt, ikke i noe spesielt god form om dagen. Er sykemeldt nå, og vet ikke hva som skjer fremover. Krysser fingrene for at ting blir bedre.
 • Snøen har ennå ikke kommet til Bergen. Gleder meg så til det skjer!
 • Mamma og pappa kommer til helgen. Jeg skal lage pinnekjøtt til dem på fredag, og på lørdag skal vi gå på julemarked i byen og spise middag i toppetasjen av Scandic Ørnen til fyrverkeri utenfor. Blir stas!
 • Jeg har begynt på årets julegaver, og det er vanskelig. Jeg vil gjerne gi noe jeg vet den andre blir glad for. Så må vri hjernen litt. Selv har jeg funnet ut at jeg ønsker meg en Nintendo 3DS, noe så innmari. Mest fordi Pokémon Sun og Moon kommer ut snart.
 • I helgen hadde vi to små nieser på besøk, og bakte pepperkaker. Jeg prøvde å være litt kreativ, og lagde ting på bestilling av jentene. Det ble blant annet en softis, en katt, en sommerfugl og en fugl. Å lage pepperkaker på frihånd er mye gøyere enn å lage med former. Vi pyntet så klart med masse melis, non stop og seigmenn.
 • Andre helgen i desember skal jeg og min kjære på hotellweekend i Bergen. Det blir så koselig! Da skal vi handle de siste julegavene, spise ute og generelt slappe av og fange Pokémon (ha ha).
 • På lesefronten har jeg plutselig mistet all motivasjonen min. Skikkelig synd, men jeg har i det miste nådd mitt mål om å lese 14 bøker i år (jeg har lest 15 bøker). Nå går det mest i Knausgård på lydbok, jeg elsker virkelig Storytel. Kanskje jeg skal prøve meg på 20 bøker neste år?

Nå er det noen måneder siden jeg har kjørt spørsmålsrunde sist, så tenkte det kunne være gøy med en runde nå. Dere kan stille meg spørsmål i kommentarfeltet, på Snapchat eller andre plasser jeg er å finne på sosiale medier. Det er godt mulig jeg svarer på video, slik jeg gjorde når jeg fikk spørsmål om terapi på Snapchat (for det var dere flere av dere som kommenterte at dere likte godt). Jeg tenkte å svare på spørsmålene om ca. en uke, så dere kan jo spørre frem til mandag. For å hjelpe dere litt med å finne på spørsmål (jeg vet det er vanskelig) så kan dere kanskje formulere noen som begynner med disse setningene:

 • Hva ville du helst…
 • På hvilken måte mener du…
 • Hva er det…
 • Hvordan ville du…
 • Hvorfor…
 • Har du…
 • Kan du fortelle oss litt om…
 • Er det noen spesiell grunn til at du…
 • Hva er din favoritt…
 • Liker du…

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

5 Comments

 • Siv

  Hvordan hat du det nå?
  Hva er favoritt årstiden din?

  21. november 2016 at 7:00 pm Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Hva gjorde at du begynte å blogge?
  Hva liker du best med julen?
  Hvor vil du reise?

  22. november 2016 at 10:35 am Reply
 • Hjertejubel

  Hva er det fineste bildet du har tatt, og hvorfor?

  Om du bare kunne spise en ting resten av livet, hva hadde der vært?

  Kan du fortelle litt om dine/deres juletradisjoner? <3

  Klemklem! ü

  25. november 2016 at 12:44 am Reply
 • Milla

  Hva ville du helst… gjort som du aldri fikk gjort?
  Hva er det… du liker best hos andre bloggere?
  Hvorfor… blogger du og hva synes du er det mest givende med det?
  Har du… drukket julebrus enda?
  Kan du fortelle oss litt om… hvorfor du har angst?
  Hva er din favoritt… serie akkurat nå, og hvorfor?
  Liker du… å lage middag? Hva er det beste du vet å lage? Typ hvilken rett lager du best? ;)

  25. november 2016 at 1:59 pm Reply
 • Elisabeth

  Hva ville du helst…gjort hvis du kunne gjort akkurat hva du vil av alt i hele verden?
  Hva er det…beste du vet med jul?
  Har du…noen gang badet i en fontene? :-P
  Hva er ditt favoritt…klesplagg?
  Hva er det…mest crazy du noen gang har gjort?

  26. november 2016 at 8:57 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.