Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Jeg vant!

28. november 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg vet faktisk ikke hva jeg skal si nå… Når jeg fikk beskjeden om at jeg har vunnet en pris i regi av Sunn Fornuft Plakaten trodde jeg ikke mine egne ører! Jeg kunne virkelig ikke forstå det. Jeg vant prisen som heter «Hederlig Omtale», en pris jeg personlig setter utrolig høyt. Dette gjør meg ydmyk, takknemlig, stolt, overrasket, glad og lykkelig. At noen setter pris på bloggen min og ser verdien i den tiden jeg legger ned i å skrive og åpne meg er uvurdelig for meg. Jeg tror faktisk dette er det fineste som har skjedd meg, og det største komplimentet jeg har fått! Det var veldig synd at jeg ikke kunne være i Oslo og ta i mot prisen selv, men de fine jentene i SnapKollektivet tok hånd om det. Tusen takk, jenter!

Jeg fikk som sagt en e-post om at jeg hadde vunnet for noen dager siden, og fikk ikke lov å si noe før prisen var offentliggjort. Det har vært så vanskelig å holde dette inne! Her er det juryen skrev til meg:

[su_quote]Du vinner i kategorien hederlig omtale. Dette er en ekstrapris som juryen opprettet bare for deg, fordi vi likte bloggen din så godt, og fordi vi likte utviklingen på bloggen din særlig godt. Sender deg også begrunnelsen for at du får hederlig omtale: Til årets forbilde kom det inn svært mange gode forslag, og juryen hadde en stor jobb med å pløye gjennom den ene gode bloggen etter den andre. Og det var så oppmuntrende lesning. Dere bloggere gir virkelig håp for fremtiden! Etter mye diskusjon har juryen valgt å dele ut en ekstra pris utenom de forhåndsannonserte prisene. Vi kaller det Juryens hederlige omtale, og premien er et gavekort på 1000 kroner hos Elkjøp og et diplom. Juryen sier: Dette er pris vi vil gi for å hedre en blogger som virkelig har tatt Sunn Fornuft plakaten på alvor. En blogger som har hatt en god utvikling, som er både modig og lydhør. Denne bloggeren forteller både om de positive og de mer vriene sidene ved livet, og skriver åpent om hvordan det arter seg å leve med angstanfall og psykiske problemer. Men juryen har særlig merket seg hvordan hun på en forbilledlig måte inviterer leserne inn på refleksjon og dialog. Når hun presenterer egne meninger er det uten å være kategorisk eller hevde hun sitter på fasiten – men med åpne spørsmål og en vilje til å møte motargumenter med respekt. Når hun skriver om kosthold og kroppspress gjør hun det på en måte som er virkningsfull og som bidrar til å spre kunnskap og øke bevisstheten om disse temaene hos leserne sin. Etter at bloggeren sluttet seg til Sunn Fornuft-plakaten har vi sett at bloggeren har blitt mer bevisst på ordvalg når hun skriver om sensitive temaer som kosthold og trening. Hun har droppet kaloriberegninger på måltidene hun poster, og hun har sluttet å skrive om egen vekt og vektendringer. Likevel poster hun fortsatt inspirerende innlegg om en aktiv livsstil, og inspirerer brukerne i sitt univers. Juryen mener denne bloggeren har vist en forbilledlig vilje til å ta ansvar for leserne sine. Juryens hederlige omtale går til Caroline Ingebrigtsen for bloggen carolinesverden.com. [/su_quote]

Vel, hva skal jeg si? Jeg er som sagt helt satt ut! Dette er en veldig stor motivasjon for meg. Jeg har mange ganger tvilt på meg selv og hva jeg kan bidra med, men nå vil jeg bare gi enda mer av meg selv. Det som er ekstra viktig for meg er å spre kunnskap, og også hele tiden lære mer selv. Jeg vil ikke bare skrive om at jeg noen ganger har det tøft i livet, men også hva for eksempel angst er og hva man kan gjøre med det. Jeg vil vise at man er bra nok uten å måtte telle kalorier, operasjoner eller «normal BMI». For meg skal mat være godt, næringsrikt og forbundet med glede. Sammen kan vi skape mer åpenhet, toleranse og bryte ned noen av de forvrengte forventningene og det enorme presset som ligger på dagens ungdommer. Jeg kjenner at jeg stadig skal arbeide med meg selv, slik at jeg kan lære enda mer og bli mer bevisst.

Jeg må også benytte anledningen til å gratulerer de andre vinnerne så hjertelig! Selv kjenner jeg to av dem personlig; Maria som vant «Årets Matblogger» og Lisa som vant «Årets Innlegg». Så en ekstra stor gratulasjonsklem til dem! Fine Milla og Marie, som jeg ser på som gode venninner (på tross av at vi ikke har møtt hverandre ennå), var også nominert til «Årets Innlegg». Ellers vant Pia prisen for «Årets Treningsblogg» og Stine for «Årets Moteblogg». Til slutt vant Kristin kveldens hovedpris, «Sunn Fornuft Prisen 2016». Den synes jeg virkelig hun fortjener mer enn noen andre. Hva den damen har kjempet og gjort er uvurdelig, jeg ser så opp til henne! Og til alle andre som kjemper en kamp, sier sin mening og deler fra sine liv. Tusen takk, alle sammen!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

24 Comments

 • Nann Karin

  Hurra og velfortjent, – gratulerer <3

  28. november 2016 at 9:35 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   28. november 2016 at 10:25 pm Reply
 • Ina

  Gratulerer!! :D Vel fortjent!

  28. november 2016 at 10:06 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   28. november 2016 at 10:25 pm Reply
 • Carina

  Gratulerer så mye! Dette fortjener du, og for en flott omtale av deg og bloggen din :)

  28. november 2016 at 10:27 pm Reply
  • Caroline

   Tusen hjertelig takk!

   28. november 2016 at 10:54 pm Reply
 • Maria

  Hurra! det var veldig fortjent, Caroline! Dyktige dame <3

  28. november 2016 at 11:05 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   29. november 2016 at 10:52 am Reply
 • Elena

  Gratulerer!

  28. november 2016 at 11:06 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   29. november 2016 at 10:53 am Reply
 • Kristine

  Gratulerer så mye, Caroline! Dette var skikkelig bra! ??

  29. november 2016 at 5:21 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   29. november 2016 at 10:53 am Reply
 • Trudelutten

  Det her er så bra, og så innmari velfortjent! Gratulerer så mye, og fortsett med å gjøre den gode jobben du allerede gjør :)

  29. november 2016 at 5:57 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   29. november 2016 at 10:53 am Reply
 • Mette

  Veldig moro, Caroline! Håper dette motiverer til mange flotte innlegg fremover også – liker virkelig godt skrivestilen din og den reflekterte holdninger. :) Nyt denne prisen!

  29. november 2016 at 9:14 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3 Så utrolig rørende å høre!

   29. november 2016 at 10:54 am Reply
 • Anne-Helene

  Næmmen, så kult da! Kjempebra!

  (og så liker jeg ekstra godt at kvalitet teller og ikke bare likes og følgere)

  Gratulerer så mye til deg!

  29. november 2016 at 12:18 pm Reply
  • Caroline

   Takk, du er god!

   29. november 2016 at 3:03 pm Reply
 • neverendingcircles

  Gratulerer!

  29. november 2016 at 4:27 pm Reply
  • Caroline

   <3 takk!

   29. november 2016 at 4:42 pm Reply
 • Lisa Skaar Næss

  Velfortjent! <3 Gratulerer!!

  30. november 2016 at 12:15 pm Reply
  • Caroline

   <3

   30. november 2016 at 2:14 pm Reply
 • melissabrita

  Gratulerer så mye, Caroline! Har vært bloggleser i flere år og har sett utviklingen din. Det er sjeldent jeg kommer over et innlegg jeg IKKE har lyst til å lese. Dette var vel fortjent :D

  3. desember 2016 at 8:51 am Reply
  • Caroline

   Wow, tusen takk! Det betyr så mye for meg!

   3. desember 2016 at 10:48 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.