Jeg har testet Storytel

6. november 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har vært så heldig at jeg har fått lov å teste Storytel noen måneder, og jeg må faktisk si at det har forandret livet mitt til det bedre. Etter at jeg fikk høre gratis en tid så gikk jeg rett over til å kjøpe abonnement. Det koster 169 kr i måneden å ha Storytel, men det er virkelig verdt alle pengene!

Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker direkte fra mobil eller nettbrett. Hvis du har iPhone, iPad eller Android kan du også lese ubegrenset med e-bøker, og enkelt veksle mellom lesing og lytting. Hos Storytel finner du titusenvis av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk. Storytel ligner på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. Du betaler for et abonnement, og kan lytte så mye du vil, når du vil. Det er ingen bindingstid. For å bruke tjenesten registrerer du deg på Storytel.no og laster ned Storytels app i App Store eller Google Play. Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobil eller nettbrett, eller lastes ned til offline, slik at du kan lytte til bøkene når du er ute og reiser.

Jeg elsker å lese, men jeg finner ikke alltid tid eller ro til å sette meg ned med en bok. Derfor er Storytel helt perfekt for meg! Jeg bruker Storytel når jeg går tur, når jeg lager mat, når jeg rydder i huset eller når jeg bare vil ligge på sofaen med øynene igjen og slappe av. Dette har ført til at jeg har kommet meg igjennom langt flere bøker enn om jeg bare skulle lest. Det eneste jeg savner ved Storytel er at jeg skulle ønske de hadde litt flere bøker, som for eksempel bøker av Johan Harstad og J. K. Rowling. Men hallo – det er nok av bøker å ta av! Om du er som meg, så anbefaler jeg Storytel på det varmeste! Du kan også prøve gratis en liten stund, før du bestemmer deg.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.