G I V E A W A Y

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei alle fine lesere! I dag er det første søndag i advent, og i den anledning har jeg i samarbeid med Caseapp nå en fin giveaway til dere! Dere kan vinne et gavekort på 300 kr, og med det kan dere lage så mye fint, det er kun fantasien deres som setter begrensninger! Hos CaseApp.no kan du enkelt lage ditt eget mobildeksel eller skin til din datamaskin med deres unike designverktøy. Det finnes mobildeksel og skins til blant annet iPhone, Samsung Galaxy, iPod, iPad og Macbook. Både skins og deksel er lette å bytte, og de etterlater ingen merker. I tillegg så er de utrolig kjekke i og med at de beskytter mobilen din mot riper!

Jeg har nå testet både skin til min datamaskin og deksel til min iPhone 5E siden mai, og jeg må bare si at jeg er helt utrolig fornøyd! Datamaskinen min har fått et skin som har holdt seg på plass hele tiden, og det ser like nytt ut som i mai. Dekselet til telefonen min er sterkt, faktisk det beste dekselet jeg har eid. Jeg har mistet telefonen flere ganger i gulvet (ja, jeg er litt klumsete), men dekselet har aldri fått noen skader. Forresten, om du har iPhone kan du bestille ekstra beskyttende deksel. Det har jeg gjort nå!

Siden det snart et jul så er dette også en ypperlig mulighet til å vinne noe fint som du kan gi i gave, enten til deg selv eller noen du er glad i. Så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, og kanskje du blir den heldige. Jeg trekker en vinner om en uke, altså søndag 4. desember. Lykke til alle sammen!

24 kommentarer om “G I V E A W A Y

  1. Jeg deltar gjerne! Jeg trenger nytt deksel, og har lenge hatt lyst til å prøve caseapp sine! En veldig gøy julegave å gi bort også! Jeg krysser fingrene!!

  2. Jaaaaa, jeg vil gjerne ha! :-D jeg har i grunn tenkt på å skaffe et deksel til telefonen min en stund, jeg har bare ikke fått somla meg til det :-)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.