Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Fordummende?

8. november 2016

[su_dropcap style=»simple»]C[/su_dropcap]elina Karine har i dag satt litt ord på noe jeg har tenkt på helt siden jeg traff Siri og Lisa på en kafé i Harstad i mars. Vi diskuterte kroppspress, og Siri kom med en synsvinkel jeg synes var interessant og viktig. Hvorfor legger vi all skyld på sosiale medier og «bransjen»? Og kanskje vi, i stedet for å plassere skyld og å gjøre ungdom til offer for industrien, bør fokusere på å skape selvstendige og kritiske voksne? Kanskje dagens ungdom bør lære seg hva som er virkelig, og lære seg kunne velge hvem de vil se opp til og hvilke verdier som er best for deres liv? Jeg har lyst å snakke mer om dette ved en senere anledning, jeg leter etter ordene. Hva synes dere om det Celina Karine sier i videoen sin, og om temaet generelt?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • EvigProvosert

  JEG ER SÅ ENIG!
  Jeg har jo skrevet om akkurat dette selv, på bloggen min, og jeg føler at jeg legger mye av dette i flere av innleggene mine, så det at jeg nå ser at jeg ikke er alene om å tenke sånn, det gjør meg litt mindre frustrert! For det er så viktig at vi alle sammen skjønner dette!
  Det er ingen andre enn deg selv som kan ta kontroll! :)
  (Celina er jo bare fantastisk!)

  9. november 2016 at 9:34 am Reply
  • Caroline

   Ja! Det vil bestandig være kroppspress, og alt slags press. Vi må lære oss selv og de som vokser opp å takle dette presset. Ikke innta offerroller. Tenker jeg.

   9. november 2016 at 1:03 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.