En dag i mitt liv

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]enne videoen filmet jeg på mandag, som en del av en bloggutfordring med temaet «en dag i ditt liv». Dere aner ikke hvor mye jeg har strevet med å mekke sammen denne i iMovie! Jeg skal aldri, aldri, bli YouTuber. Det er i alle fall det jeg har tenkt de siste dagene, ha ha. Men jeg fant ut, til slutt, at problemene jeg hadde var forsaket av at jeg hadde alt for liten plass på datamaskinen. Så jeg klarte det, til slutt. Hurra! Forøvrig er jeg ingen ekspert, hverken på video eller redigering. Så håper dere kan finne noe glede i videoen likevel. Sånn her ser i alle fall en helt vanlig mandag ut for min del. Håper dere får en fin lørdagskveld videre, fine folk!

PS: si i fra om dere ønsker flere slike videoer fremover.

Andre som er med på utfordringen:

Nadia • Carina • Marie • Luisa • Ingvild • Stine • June • June • Caroline • Martine • Milla • Kine • Lise Lotte • Elise • Angela

21 kommentarer om “En dag i mitt liv

  1. Den veien du filmet utover mot Nordnes går jeg hver dag til jobb. Akkurat samme løype – ofte en tur innom coop, og over det samme fotgjengerfeltet på slutten. Morsomt å se fra en annens perspektiv. Jeg tenker ikke over hvor fint det er! Må begynne å se meg litt rundt og ikke bare haste avgårde <3

  2. Caroline, denne videoen ga meg rett og slett en skikkelig godfølelse. Jeg ble veldig glad av den! Selv om du kanskje ikke likte så godt å redigere videoer, så håper jeg så inderlig at du fortsetter med dette :-)

  3. Så moro at du har begitt deg ut på videofronten! Helt enig med deg at det er et h*l*e*e å fikse og redigere, ahhfkhj, men resultatet ble jo knall! Du er flink! Fikk litt sånn åh-jeg-må-jo-besøke-Bergen-følelse…!? Vært der én gang, og det er jo bare flaut egentlig.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.