Dagbok #6

24. november 2016

[su_dropcap style=”simple”]D[/su_dropcap]agene går. De går dårlig, litt bedre, dårlig, litt bedre, dårlig. Noen lyspunkt er det definitivt. Som at Ditto har kommet til Pokémon GO, at vi har pyntet til jul, at Mio (katten) har blitt frisk, “På tur med Dag Otto” og at mamma og pappa kommer på besøk i morgen. Men likevel har de siste dagene vært mørke og tunge, og preget av situasjoner som har skapt mye angst. Vet liksom ikke helt hva jeg skal si om det. Jeg har snakket mye om symptomer på angst på min Snapchat i dag, der heter jeg carrosverden. Virket som folk satt pris på det, og det er jeg glad for. Jeg blir alltid glad om jeg kan være til hjelp for noen. Jeg skal fortsette å være åpen på Snapchat og her, så fremt jeg føler det rett for meg selv også. Jeg tror jeg avslutter dette innlegget med et dikt av Nils-Øyvind Haagensen.

og noen netter
føles det som
alle menneskene
som noensinne
har sittet i
et styrtende fly
og vet de skal dø
sitter inni meg

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Luisa - La Mar

  Det diktet var sterkt.

  <3

  25. november 2016 at 12:39 pm Reply
  • Caroline

   Ja, absolutt!

   26. november 2016 at 10:35 am Reply
 • Anniken Bye

  Hei! Vil bare si at jeg synes det er veldig tøft og flott av deg å snakke åpent om angsten. Jeg prøver å være mer åpen om mine egne utfordringer selv for tiden og inspirerende personer som deg gjør det litt lettere :) Stå på!

  25. november 2016 at 2:44 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, det var rørende fint å høre <3

   26. november 2016 at 10:36 am Reply
 • Milla

  Eg applaudere deg så mye at hvis du hørre godt etter så hørre du klappå mine <3 Du e så god.

  // Tusen takk Caroline, du ane ikje kor mye det betyr for meg å hørra. Kjarleik.

  26. november 2016 at 9:07 pm Reply
  • Caroline

   <3

   27. november 2016 at 2:09 pm Reply
 • Hilde

  Glad i deg<3

  27. november 2016 at 6:20 pm Reply
  • Caroline

   Så glad i deg og, kjære Hilde <3

   27. november 2016 at 6:23 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.