Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagbok #4

13. november 2016

[su_dropcap style=»simple»]S[/su_dropcap]øndag, klokken er 17.10. Jeg hører på «Love’s Divine» for første gang på lenge. Jeg har glemt hvor bra Seal egentlig er. I dag har jeg og Jørgen ryddet og vasket hele leiligheten. Sånn type ryddet i skuffer, og vasket skuffet. Og sånn type ta frem sofaen og se hva som er under (det er alltid mye rart som katten har dratt under der…). Det er uansett så utrolig tilfredsstillende å få slike ting gjort. Jeg er en av dem som faktisk mistrives stort i rot, men spesielt i støv og skit. Hvis det ikke er rent og sånn nogen lunde ryddig rundt meg så klarer jeg ikke slappe helt av.

Nå kom «I’m Your Man» på høyttaleren her. All ære til nylig avdøde Leonard Cohen. Jeg vokste opp med Cohen, han får meg til å tenke på pappa. I dag er det farsdag, og jeg skulle gjerne vært med pappa og familien. Men sånn er det dessverre ikke. Jeg er uansett glad for den fine pappaen jeg har. Alle skulle hatt en bra pappa, det skulle vært en menneskerett. Hei, det er en menneskerett!

Den siste tiden har vært merkelig. Jeg har følt meg bedre psykisk, og verre fysisk. Men jeg tør nesten ikke si at jeg føler meg bedre psykisk, for da får man alltid angst rett etterpå. Karma, eller noe? Kroppen min er så sliten at jeg skjelver på hendene. Det er egentlig litt underholdende å se på. Også lurer jeg på om jeg er for åpen i dagbokinnleggene mine. Men de personlige innleggene mine er de mest leste, så det må være noe folk er interessert i? Hva er det som gjør oss så interessert i andres privatliv? Jeg liker det jo, jeg og. Jeg liker å lese om andres tanker og liv.

Ellers kan jeg si at de nye oppdateringene på Pokémon GO har motivert meg veldig til å spille videre, det er nesten litt terapi for meg. Og jeg meldte meg på NaNoWriMo (nasjonal skrivemåned), men det funket dårlig. Det fikk meg i det minste til å begynne å skrive litt mer. Nå skriver jeg ofte dagbok og brev, som er litt for privat til å publisere i offentligheten, men som hjelper meg til å sette ord på ting. Jeg er nemlig ganske elendig til å sette ord på hva jeg føler og tenker om jeg ikke får skrevet det ned.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Milla

  Eg like dessa dagbok innleggå dine, keep em coming, fine du <3

  // Hu seie at hu ikje kan forsvara å ha meg der lengre :(

  14. november 2016 at 5:54 pm Reply
  • Caroline

   <3

   14. november 2016 at 6:01 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.