Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Dagbok #2

2. november 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har kommet hjem fra ferien i Oslo og Nord-Norge, og jeg føler jeg har tusen ting å gjøre. Det har vært så deilig med en digital pause den siste tiden, nesten skummelt deilig. Så deilig at jeg har lurt på om jeg skal gjøre pausen permanent. Men jeg tror ikke jeg skal det, ikke nå i alle fall. Det er litt trist å komme tilbake til Bergen denne gangen. Har aldri følt at det har vært så tungt å dra fra nord før. Det føles litt tomt og sårt. Som en liten ripe i hjerteroten. Men heldigvis skal jeg tilbake til jul, og det er ikke så alt for lenge til jul.

Denne ferien har jeg klart å ta livet med mer ro enn noen gang tidligere. Som sagt har jeg vært så lite som mulig på sosiale medier, jeg har lest ut en bok, jeg har tilbragt tiden min sammen med familie og venner og har laget svært få planer og avtaler. Kjærligheten jeg kjenner til Sofie, niesen min, er større enn jeg hadde forestilt meg. Hun er kun ni måneder gammel, men barn har så ren sjel. Det er rart hvor høyt man elsker dem, samtidig som man er så uendelig redd for at det skal skje noe med dem. Jeg kan ikke forestille meg hvor sterke disse følelsene må være når man er far eller mor. Jeg synes nesten det er litt for intenst å «bare» være tante, og jeg kjenner jeg savner henne veldig.

Nå har på en måte hverdagslivet begynt på ny. Jeg håper tiden fremover kan bringe fine stunder. Fokuset mitt vil være på å spise næringsrikt, få nok hverdagsaktivitet, arbeide med meg selv og nok hvile. Jeg tror nok jeg ikke skal legge så mange planer, men heller ta ting litt på sparket om jeg skulle føle for det. Det går mot jul og jeg tror nok det blir travle tider på jobb. Jeg må sikkert pakke inn mange gaver, noe jeg er helt forferdelig dårlig på. Men øvelse gjør mester?

Nå har jeg vanvittig mange podcaster, blogginnlegg, TV-serier og gjøremål å ta opp tråden i. Jeg har bestemt meg for å benytte fridagene mine på å gå tur eller trene yoga, så det blir vel en tur etter lunsj nå. Luft og dagslys er undervurdert. Og jeg er snart ferdig med lydboken jeg hører på nå, «Min kamp 2» av Knausgård. Tiden går fort når man hører på lydbok. På slutten her skal du få se noen mobilbilder fra ferien min. For jeg brukte faktisk ikke kameraet en eneste gang! Og det var litt godt, det og.

[su_divider text=»Gå til toppen»]

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Milla

  Fine Nord-Norge ❤️

  2. november 2016 at 11:40 am Reply
  • Caroline

   Fineste plass på jord <3

   2. november 2016 at 11:44 am Reply
 • Elena

  Bilder! <3 Fine.

  2. november 2016 at 1:12 pm Reply
  • Caroline

   :)

   2. november 2016 at 1:13 pm Reply
 • Kristine

  For en nydelig katt på det siste bildet! Håper du får tid til å slappe av og finne roen i Bergen òg! :)

  2. november 2016 at 5:29 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det! Det er min katt som ble igjen i nord :)

   2. november 2016 at 5:39 pm Reply
 • Carina Behrens

  Høres ut som du har hatt det veldig fint, ikke minst at det har vært godt med en pause. <3

  2. november 2016 at 8:59 pm Reply
  • Caroline

   <3

   2. november 2016 at 9:02 pm Reply
 • Ingvild

  <3 Takk for at du er så ærlig!

  2. november 2016 at 11:32 pm Reply
  • Caroline

   <3

   3. november 2016 at 10:57 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.