Tirsdagstips #39

Foto: Pineapples.

14 kommentarer om “Tirsdagstips #39

  1. Så fin blogg du har Caroline!! Takk for at du sendte link på snapchat, har lest gjennom litt nå og du skriver jo bare helt villt bra!! Du er så sykt rå! Tirsdagstips til DEG: albumet «let there be light.» av Hillsong Worship! Ha en fin kveld!

  2. Den bokhandel-linken….. åh! Neste gang jeg drar på ferie skal jeg dra med tom koffert og bare kjøpe bøker og sitte på bokcaféer og spise mat, hehe! Altså, her var det så sjukt mye bra lesestoff til frokosten…! Innlegget til Kristin er SÅ viktig og bra.

    Og det der med foreldre og mobilbruk… Jeg lurer på om det går an å snu det, for uansett hvilket hjem man drar til, har foreldrene en smarttelefon, og det ER kanskje ikke så lett å bare låse den inn i en skuff det øyeblikket man har hentet ungene i barnehagen? Så jeg kinda forstår det, samtidig som det gjør meg supertrist. Jeg vil ikke bli en sånn mamma!

    Og den jeg kanskje likte aller best: Veien Ut. Dæven, den dokumentaren skal jeg se <3 Brenner jo for at friluftsliv er svaret på (ikke alt, men) noen ting :-)

    <3 Ha en super onsdag!

    1. Vil legge til at jeg også likte veldig godt den lista over tips man skulle hatt når man var 25, kommenterte litt fort og kom på mer å si etterpå, beklager ekstra kommentar.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.