Temautfordring

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od lørdag! Det er skikkelig deilig med helg kjenner jeg. Her har vi sovet lenge og jeg har tatt en lang dusj, samtidig som Jørgen har mekket egg og bacon til frokost. Må bare elske helgefrokost altså. Men det var ikke det jeg skulle snakke om! Jeg ville bare fortelle deg at jeg og noen andre bloggere skal prøve oss på et lite prosjekt fremover. Ingen kompliserte greier, men vi skal ha et tema hver uke og skrive et innlegg knyttet til det temaet. Hva man skriver, når man skriver og hvordan man skriver er helt opp til bloggeren selv. Tema for neste uke vil bli «Hva jeg har lært». Om du vil hoppe på prosjektet så kan sende meg en melding på Facebook-siden min, for de som er med er i en Facebook-gruppe. I hvert innlegg linker vi til de andre som er med på prosjektet, og de som er med (foreløpig) er:

 

22 kommentarer om “Temautfordring

  1. Er det sånn at man kan bli med etterhvert? Jeg vil veldig gjerne være med, men føler jeg vil komme meg litt mer i gang med blogging igjen først, så ikke jeg plutselig går lei eller noe :-)

  2. «for de som er med er i en Facebook-gruppe» – Måtte lese de 5 ganger før jeg forsto hva du mente x) Gleder meg til å se hva andre skriver om dette temaet, for jeg har ingen idéer.

  3. Tilbaketråkk: 2017

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.