Snapchat-konkurranse!

14. oktober 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg bestemte meg nettopp, meget spontant, for å ha en liten konkurranse for mine Snapchat-følgere! Og jeg tenkte at jeg må jo dele det her og, for det er kanskje ikke alle som følger meg på Snapchat? Jeg heter carrosverden der (trykk her for å få opp snapkode), og jeg bruker Snapchat til å videoblogge og generelt dele hverdagen min litt mer ufiltrert enn på andre sosiale medier. Håper å se deg der! Det du kan vinne er:

For å se produktene og hva jeg sier om dem kan du se My Story på min Snapchat. Konkurransen varer så lenge storien ligger ute, i 24 timer, og jeg trekker vinneren i morgen. Det du trenger å gjøre for å delta er å skrive en melding til meg på Snapchat om at du er med. I tillegg blir jeg svært takknemlig om du vil dele konkurransen og min Snapchat-konto, kanskje på Facebook, på Snapchat, på Instagram eller andre sosiale medier. Det setter jeg innmari stor pris på!

Jeg vet at det ikke er alle som har Snapchat, og jeg vil gjerne gi dere en mulighet til å vinne også. Om du ikke har Snapchat kan du legge igjen en melding til meg her i kommentarfeltet, eller skrive en melding til meg på Facebook. Håper mange vil delta og dele konkurransen og min Snapchat-konto. Love you guys!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • tankemonolog

  Heisann. Jeg elsker te, artige bøker av denne sorten og trenger alltids reflekser og jeg har ikke snapchat, men jeg har altså skikkelig lyst på denne premien, derav denne meldingen :)

  For øvrig håper jeg du får en veldig trivelig helg =D

  14. oktober 2016 at 6:43 pm Reply
  • Caroline

   Det er registrert, takk :)

   14. oktober 2016 at 8:35 pm Reply
 • Malin

  Jeg har veldig lyst til å være med :-D

  15. oktober 2016 at 10:09 am Reply
  • Caroline

   Yei!

   15. oktober 2016 at 11:51 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.