P A U S E

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere. Jeg har så mange idéer og så mye lyst til å skape gode blogginnlegg, men akkurat nå klarer jeg ikke. Håper dere forstår at jeg nå må ta meg en pause. Jeg reiser til Nord-Norge og blir der til starten av november, men vet ikke når jeg får blogget igjen. Tusen takk for alle gode ord dere sender meg, det betyr så utrolig mye mer enn dere kanskje tror. Mange av dere har blitt mine venner, selvom vi kanskje aldri har møtt hverandre. Det skal dere vite! Og dere har en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg håper på bedre tider snart, for meg og alle andre som måtte trenge det.

24 kommentarer om “P A U S E

  1. Ønsker deg det beste Caroline. Blogg skal være gøy, det skal være en hobby du ser på som avkobling, og du skal ikke måtte anstrenge deg for å skrive innlegg når kroppen sier noe annet (sånn innerst inne). Ta vare på deg selv, tenk på deg selv, vær deg selv, lytt til kroppen din, pust inn frisk luft og nyt rolige dager hjemme med familien din. Du fortjener å koble av, og du fortjener å ha det bra (sånn innerst inne).

    <3

    1. Tusen takk. Har bare noen timer i Oslo før konserten, dessverre. Men jeg skal garantert komme tilbake og være litt lengre snart, og da må vi ha SK-party!

  2. ÅH, jeg drømte om deg her forleden. Du hadde fått besøk av bloggeren Andrea Badendyck og selv om det hørtes helt sprøtt ut, så hadde dere masse til felles og snakket masse om bøker. :D Jeg var egentlig ikke på besøk hos deg, men jeg var der og så dere, creepy vicky! Pluss at hun kledde deg opp i noe rart kostyme, litt sånn sadokostyme, med ball i munnen og greier, hahaha, aaah man, det var helt sykt å se på, men alt i alt, var en ganske så koselig drøm! :)

  3. Det va så godt å se smilet ditt igjen (såg deg på snap idag). Det ser ut som du har det fint i Nord. Og eg e så enig med deg, nord-norge har ein unik ro over seg. Det e så godt for sjelå å vær der oppe. Savn. Håpe du har det bra og at pausen din e mær enn god <3 Klem

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.