Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Oktober viser seg fra sin beste side i Bergen

9. oktober 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et har skjedd noe fint i det siste, og jeg samler på alt fint jeg kan finne. I nærmere ett år har jeg vært plaget av en infeksjon som har gjort meg veldig dårlig, spesielt når jeg har vært i fysisk aktivitet. Jeg har fått feber av de minste ting, og det har forsiktig sagt vært utfordrende for psyken. Til slutt måtte jeg kaste inn håndkle og si til meg selv at jeg rett og slett måtte roe ned for å bli bedre. Og vet dere hva? Det har hjulpet! På torsdag hadde jeg min første treningsøkt på lenge, og det gikk veldig bra. Det var en helt fantastisk følelse å ha litt høy puls igjen, til og med å svette, haha. Og i går gikk jeg en tur på nesten en mil, så jeg ser lyst på dette. Nå må jeg bare ikke ta av. Uansett, her er noen bilder fra turen i går. Vi gikk fra VilVite-senteret, gjennom Nygårdsparken, over høyden og i Muséhagen. Deretter døde batteriet mitt på kameraet, men jeg synes jeg fikk mange fine bilder likevel. Håper dere har en fin søndag!

[su_divider text=»Gå til toppen»]

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Nina

  Fine og flotte Bergen! Utrolig fine bilder :)

  9. oktober 2016 at 11:41 am Reply
  • Caroline

   Takk <3

   9. oktober 2016 at 11:43 am Reply
 • Susanne

  Så godt å høre, Caroline! <3 Og fine bilder – jeg blir inspirert!

  9. oktober 2016 at 3:45 pm Reply
  • Caroline

   <3

   9. oktober 2016 at 7:51 pm Reply
 • Milla

  Eg digge å se bildene dine Caroline, vakkert <3

  9. oktober 2016 at 5:30 pm Reply
  • Caroline

   Takk! <3

   9. oktober 2016 at 7:51 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Utrolig fine bilder! Skikkelig høststemning i fargene. Du er veldig flink til å fotografere. :D

  14. oktober 2016 at 8:33 am Reply
  • Caroline

   Aw, takk! <3

   14. oktober 2016 at 8:40 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.