Mine siste Google-søk

13. oktober 2016

[su_dropcap style=”simple”]I[/su_dropcap] dag oppdaget jeg siden “Min aktivitet” på Google, og jeg tenkte det kunne være morsomt å skrive et blogginnlegg om mine siste Google-søk. For hva er det egentlig jeg har søkt på i det siste? Ikke vet jeg, så jeg er like spent som deg, haha! Hva er dine fem siste søk?

 • Flateby. Jeg så på Luksusfellen i går, og det ble sendt fra Flateby. Jeg ante ikke hvor Flateby er, og om det i hele tatt er en by, men jeg fant ut at det ligger i Akershus og er ett tettsted på ca. 4000 innbyggere.
 • Pokéfind. Jeg spiller jo Pokémon GO, og har brukt en tjeneste som heter Pokéstumble for å finne Pokémon i nærheten. Den tjenesten er nede, så jeg prøvde å finne en erstatter (uten hell). Om du vet om en slik tjeneste om faktisk fungerer, let me know!
 • Følge Snapchat. Rett og slett fordi jeg skulle sjekke hvor mitt eget Snapchat-innlegg ranker på Google, ha ha.
 • Buzzfeed. Fordi det er utrolig mye morsomt å finne der, på en av verdens største blogger.
 • Skrivedoktor. Fordi jeg egentlig skulle finne frem til bloggeren Tekstdoktor.
 • Avatar Thomas Moen. Fordi jeg rett og slett skulle finne ut hva Thomas Moen (ekspert på sosiale medier) la i ordet avatar. Fant ikke noe nyttig, btw.
 • Storytel. Fordi jeg skulle sjekke noe på kontoen min.
 • Microsoft phone. Fordi jeg ville finne ut om Microsoft lagde sine egne telefoner, og hva de het. Det gjør de, forresten, og telefonene deres heter Lumia.
 • Svimmelheten ødelegger. Fordi jeg ville lese om andre som lever med svimmelhet, og hvordan deres hverdag blir ødelagt av det. Jeg var vel i det destruktive hjørnet her.
 • Rosendahl skåler varme. Jeg ville sjekke om Rosendahl-skålene våre tåler varme. Jeg fant det ikke helt ut, vet du kanskje?
 • Ingrid Vatnar Olsen. Fordi jeg hørte på denne podcasten om å være kristen i dag, og ville vite hva bloggene hennes het. Hun er forresten kristen, om det ikke kom klart frem.
 • Langlesning. Fordi jeg ville finne ut om det skrives langlesning eller langlesing. Det riktige er langlesning.
 • Audrie and Daisy. Fordi jeg ville lese litt om dokumentaren med samme navn, som ligger på Netflix. Forøvrig en dokumentar jeg anbefaler å se!
 • The Stream Spotify. Fordi jeg ville finne låtene som deltakerne på The Stream har sluppet. Jeg ble skikkelig skuffet over at nesten alle låtene var coverlåter!
 • Sitronvann. Fordi alle drikker sitronvann om dagen, ser det ut til, og jeg ville lese litt om hva som er fordelene. Svaret var blant annet at det var bra for fordøyelsen, renser huden og er bra for immunforsvaret. Jeg drakk det for noen dager siden, og det ble veldig surt (jeg brukte en halv sitron). Det var ganske ubehagelig å drikke, faktisk. Også lurer jeg litt på hvor bra det egentlig er for tennene, selvom man kan skylle munnen etterpå…
 • Hvor lenge over dato kan man spise. Jeg ville sjekke om jeg kunne spise Kesam noen dager over dato, og det tror jeg man trygt kan. Når det kommer til meieriprodukter og egg så må man rett og slett smake og lukte seg til om man kan spise det eller ikke.
 • The curious incident with the dog in the nighttime. Fordi jeg ville finne ut hva boken “Den merkelige hendelsen med hunden den natten” het på engelsk. Veldig bra bok, forresten!
 • Gresskarsuppe. Fordi jeg aldri har laget det før, og det er på tide å prøve!
 • World’s best lasagna. Fordi jeg vil lage en skikkelig god lasagne.
 • På kino. Fordi jeg ville se hva som kommer på kino fremover. Og det kommer mye spennende, dere!
 • Endorsement. Det norske ordet er kanskje påtegning? Jeg ville uansett se hva det betydde i sammenheng med Linkedin. Og det betyr at når man setter opp sine beste kompetanseområder, så kan andre bekrefte disse ved å gi såkalte endorsement.
 • Arver IQ fra mor. Fordi jeg fant ut at man arver IQ omtrent utelukkende kun fra morssiden, og jeg ville lese mer om det. Veldig interessant!
 • Bruce Springsteen bok 2016. Fordi mannen min ønsker seg selvbiografien til Springsteen, og jeg ville finne ut hva den heter. Den heter forøvrig Born to run.
 • Elisabeth dronning England. Fordi jeg ville finne ut hvor gammel hun er. Og hun er 90 år.

Vil dere se flere slike innlegg som dette fremover?

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Cecilie

  Hvis det er glasskålene til Rosendahl du mener, så gjør de ikke det. De tåler bare varmen i oppvaskemaskin.

  13. oktober 2016 at 10:32 am Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk! Da vet jeg det :)

   13. oktober 2016 at 10:33 am Reply
 • Steinar Strimp

  Enda godt du/dere våre barn utelukkende arver IQ fra mor :) Skjønner nå hvorfor du var så skoleflink :)

  13. oktober 2016 at 11:33 am Reply
  • Caroline

   Haha, nå må du ikke være så hard med deg selv pappa ;) IQ er 50/50 arv og miljø, så du har nok påvirket oss til å bli skoleflinke mer enn du tror! :)

   13. oktober 2016 at 11:38 am Reply
   • Strimp Steinar

    Takk Caroline! :) Men husker du gikk ut som beste elev/student på Høyskolen i Harstad et år, supergløgg datter!!!!!

    13. oktober 2016 at 5:11 pm Reply
    • Caroline

     Haha, takk for det! :)

     13. oktober 2016 at 7:58 pm Reply
 • Ingvild

  Haha morsomt innlegg :D

  13. oktober 2016 at 4:30 pm Reply
  • Caroline

   :D

   13. oktober 2016 at 7:58 pm Reply
 • Astrid

  Artig innlegg. Måtte ta en titt på min egen aktivitet – herlig samling av tilfeldige søk gitt.

  Men du, jeg lurer på en ting. Det virker som du er ganske opptatt av hva leserne dine vil lese her på bloggen din, men hva vil DU blogge om? Hva er målet ditt med bloggingen; å tilfredsstille leserne eller få utløp for din egen kreativitet? Håper ikke du tar dette som kritikk på noe vis, jeg er bare nysgjerrig på dine tanker om temaet. Hadde nemlig nylig en runde selv der jeg lurte på om jeg skulle slutte å blogge (etter å ha holdt på i nesten 10 år). Her er grunnen til at jeg valgte å fortsette: http://hei-astrid.blogspot.no/2016/08/why-i-wont-close-my-blog.html

  13. oktober 2016 at 6:14 pm Reply
  • Caroline

   Takk for kommentar! Jeg tror nok det er en blanding av begge deler. Jeg vil få utløp for kreativiteten min, men jeg merker og at det er lite motiverende om jeg ikke når ut til noen med det jeg lager/skriver. Så jeg ønsker vel å blogge om det jeg ønsker, samtidig som jeg ønsker å få tilbakemelding på hva lesere liker :)

   13. oktober 2016 at 8:00 pm Reply
 • Milla

  Så morro innlegg :D

  // HÆ? Har du ikje sett Buffy? Hehe ;) Se alle ein gong i løpet av livet ditt. Veldig bra serier alle tre <3

  14. oktober 2016 at 7:40 am Reply
  • Caroline

   I know! Må se Buffy!

   14. oktober 2016 at 7:54 am Reply
 • Elisabeth

  Artig! Ja til flere sånne blogginnlegg ?

  14. oktober 2016 at 7:45 am Reply
  • Caroline

   :D

   14. oktober 2016 at 7:54 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.