I tankeboksen

4. oktober 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har tenkt mye på bloggen i det siste. Hva jeg vil med den, hvorfor jeg blogger og slikt. Jeg har til og med vært inne på tanken på å slutte å blogge. At jeg har vokst fra det, at det å dele ikke er like morsomt lenger. Men jeg vet ikke, kanskje det bare er en av de dagene der man overtenker alt mulig? Jeg vet av tidligere erfaringer at jeg ikke skal ta noen avgjørelser på slike dager. Noen som kjenner seg igjen? Kanskje det jeg trenger er et nytt design? Kanskje jeg trenger å rydde i arkivet? Legge ny strategi? Jeg kjenner jeg blir voldsomt påvirket av andre bloggere jeg følger med på, på godt og vondt.

Å skape noe unikt og nytt er nærmest umulig. Men etter å ha snakket litt med flere bloggere i dag forstår jeg mer og mer at jeg må senke kravene mine, og ikke ta bloggingen så innmari høytidelig. Og det er mulig at et litt enklere design hadde gjort susen, et som gjør terskelen litt mindre. Kanskje jeg til og med en gang tør å blogge fra mobilen? Oh my!

Foto: Parker Byrd.

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Hjertejubel

  Tror mange av oss av og til trenger en påminnelse på hva blogging faktisk er for de fleste av oss – en hobby! Og hobbyer skal være gøy. Om de ikke er det, så finner man seg en annen, eller så finner man en måte å gjøre det gøy igjen. Blogg om det DU vil, ikke det som “forventes” eller er inn – eller, ta en pause om du trenger det! Dine trofaste lesere er her når du kommer tilbake (om du vil komme tilbake) for man blogger tross alt best når lysten og overskuddet er der ^^

  4. oktober 2016 at 7:54 pm Reply
  • Caroline

   True true! Det vises veldig godt at du liker å blogge for tiden :)

   5. oktober 2016 at 8:35 am Reply
 • Tine Katrine

  Jeg merker at å sette høye krav til bloggen dreper blogglysten min helt. Blogging skal være gøy, ikke en jobb, tenker jeg!

  4. oktober 2016 at 8:01 pm Reply
  • Caroline

   Veldig sant!

   5. oktober 2016 at 8:35 am Reply
 • Carina Behrens

  Å ikke ta bloggingen høytidelig, tror jeg er så utrolig viktig for å klare å kose seg med det. Jeg har stunder som dette du snakker om absolutt hele tiden, og hver gang jeg tror jeg er lei og ferdig, så kommer jeg krypende tilbake, mer inspirert enn ever. Og ja, et nytt design gjør som regel susen ;)

  4. oktober 2016 at 8:32 pm Reply
  • Caroline

   Ja, kanskje man bare må ta noen stopp av og til, så kommer motivasjonen tilbake!

   5. oktober 2016 at 8:36 am Reply
 • Milla

  Eg tenke titt og ofta at “I’m too old for this shit” (Lethal Weapon referanse), og at det e på tide å legga blogging på is, for good. Så går det noen dager også komme eg te den beslutningen at så lenge eg føle det gir meg no, så lenge eg ser at det gir meg litt glede og mestringsfølelse så kan eg fortsetta i evigheten ;)

  Kanskje det e som du seie her at et enklare design konne gitt deg litt mær lysten tebake? Det hjalp meg hvertfall. Så fort eg forandra på header og stil så kom lysten tebake.

  // <3

  5. oktober 2016 at 9:19 am Reply
  • Caroline

   Ja, jeg skal se om jeg ikke kan få endret litt i designet :D

   5. oktober 2016 at 12:50 pm Reply
 • Elena

  Har tenkt sånn selv. I begynnelsen følte jeg at jeg “måtte” blogge minst annenhver dag. Men da ble jeg litt lei, og mistet lysten til å dele tekst og bilder. Men så begynte jeg å blogge når jeg vil, uten å ha faste dager å blogge på. Nå blogger jeg når som helst, ofte og sjelden. Og det er så mye bedre. Det er jo en hobby. :-) også måtte jeg tenke på hva slags blogg jeg ville ha, og det er en ren fotoblogg!

  Håper du finner ut hva som passer best for deg, og hva du vil.

  5. oktober 2016 at 10:14 am Reply
  • Caroline

   Takk for kommentar! Enig med deg!

   5. oktober 2016 at 12:50 pm Reply
 • Anne-Helene

  Jeg liker det du gjør i bloggen (men leser ikke alt). Har vært innom tankene dine selv mange ganger (på egne vegne, altså), og har vel kommet frem til at jeg bare skal blogge når jeg føler et indre press på å måtte få ut det jeg bryr meg om. Det har ført til færre innlegg, færre sidevisninger og mer ro og tilfredshet. Så kanskje du skulle søke mer etter hva som er deg, hva som gir deg glede og energi og ikke blogge for noen andres skyld eller for å være flink? Kanskje heller finne din greie uten å presse det frem? Hvis bloggen tar mer energi enn den gir, så blir det feil å fortsette å søke noe som sliter deg ut, tenker jeg.

  Det er litt rart å lese et sånt innlegg fra deg i dag som jeg lenker til deg og anbefaler folk å titte innom..

  7. oktober 2016 at 9:04 am Reply
  • Caroline

   Takk for fin kommentar, du er så reflektert :)

   7. oktober 2016 at 4:41 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.